עזרה בקשר לשתייה

ProjectXY

New member
עזרה בקשר לשתייה

אני לא שותה בהרבה בעצם אני לא שותה כמעט בכלל אבל אתמול במסיבה אני וחבר שלי רצינו להשתכר קצת מהר והזמנו כוס וודקה רדבול ואחר כך ביקשנו מהברמן להביא לנו כוסית של משהו הכי חזק אני שתיתי 3/4 מהכוס הוא שתה את השאר אחרי חצי שעה כבר התחלתי להתמסטל, בקושי עמדתי היו לי סחרחורות אני פוחד שמה שעשיתי היה לו טוב כי אני שתיין מתחיל ואי אפשר ישר להתחיל עם משהו חזק מאוד (אמרו לי שהיה שם 65 אחוז אלכוהול) עכשיו אני מודאג מהתוצאות ולא יודע מה יקרה כבר הקאתי פעם אחרי ששמתי אצבע על הלשון ושתיתי הרבה מים בבקשה תרגיעו אותי אני בחרדות פה

shanhen

New member
לשתיין המתחיל...

אני מקווה שבשעת ערב זו מצבך כבר יציב וטוב. אחד ה"יתרונות" של השכרות, שהוא מצב זמני. השאלה היא מה המסקנה שלך מחוויית השתייה, האם תחליט שמוטב אולי לדעת קודם מה מכניסים לפה ולהזהר ורק אחר כך לשתות, או שאולי תחליט לנסות שוב עד שתתרגל... מה שבטוח, יש כמה דברים שצריך לדעת: 1. שילוב של וודקה ודרבול עלול להיות מסוכן. רדבול הוא משקה אנרגיה עשיר בקופאין, חומר מעורר, בעוד הוודקה עשירה באתנול, חומר מדכא. השילוב של השניים, לאנשים רבים, מאד לא מומלץ ולעתים מסוכן. 2. תהליך הספיגה ואחר כך הפרוק של האלכוהול משתנה מאדם לאדם. ישנם אנשים רגישים שגם כמות קטנה עלולה להיות מסוכנת עבורם. מי ששותה משקה חריף במיוחד, על בטן ריקה, כשהוא רגיש לחומר, עלול לסיים בכך את חייו. 3. משקל הגוף מהווה משתנה חשוב בקצב השכרות. מה משקל גופך? אלכוהול הוא לא חומר רע, הוא חומר מסוכן!, אם כבר החלטת לשתות, זו הבחירה שלך, אך האם לא כדאי להכיר את החומר קודם, לבחון מה מתאים לך ומה לא? ללמוד איך לשתות נכון כדי שניתן יהיה גם להנות ממנו? תחשוב כמה זמן הקדשת למראה החיצוני שלך לפני היציאה מהבית (בגדים, מראה ועוד) וכמה מעט הקדשת למה דחפת פנימה. מקווה שלמדת מהנסיון. נחום

shanhen

New member
ודאי שלא אכפת לי

חומרים פסיכו-אקטיביים למיניהם עלולים להיות מסוכנים בשימוש לא נכון. כאשר מערבבים חומרים שונים, בעלי השפעות שונות, השילוב עלול להיות מסוכן שבעתיים. לא פלא שכמעט על כל חפיסת תרופות קיימת אזהרה לא לשתות אלכוהול בעת נטילת התרופה. רדבול עשיר מאד בקופאין, שהוא חומר מעורר וממריץ. וודקה עשירה באתנול, שהוא חומר ממכר. השילוב של השניים לא מבטל האחד את השני אלא דוקא מאיץ את הפעילות. כנס לאתרים הקשורים לוודקה-רדבול (דרך מנועי חיפוש) ותמצא שפע עדויות איך השילוב גורם להשפעה חזקה יותר, מהירה יותר, ולטעמי אף מסוכנת יותר. בוקר טוב, נחום

ProjectXY

New member
המשקל גוף שלי הוא 65 ק"ג

ואני רוצה לדעת אם גם שיש האנגאובר אסור לקחת כדור רק לכאבי ראש? ולא נראה לי שאני יחזור לשתות את הדרעק הזה שוב, אולי פעם ב... במסיבות ושטויות כאלה אבל קבוע בחיים לא

shanhen

New member
הנגאובר

אין כל מניעה לקחת כדור כנגד כאב ראש ביום שלמחרת השכרות, אלא אם כן יש לך רגישות מיוחדת. בעקרון, "מומחי אלכוהול" ממליצים לשתות הרבה מים לפני השינה כדי למנוע התייבשות, ואז קמים עם פחות כאבי ראש. נדמה לי אבל שהכי פשוט לא להשתכר, ואז אין ממילא כאבי ראש... נחום

למעלה