עזרה בקשר לתחזית הגלים...

zoharfi

New member
עזרה בקשר לתחזית הגלים...

עוד לא הצלחתי למצוא אתר ברשת שנותן תחזית גובה הגלים ליום המחר, תמיד מציינים את גובה הגלים היום. מישהוא יודע איפה יש תחזית לגובה הגלים הצפוי למחר? הפותר נכונה יבורך בדייג מוצלח למשך שנה שלמה...

paluta

New member
להלן הסבר

רוב אתרי התחזית מתעדכנים פעמיים ביום פעם בבוקר מוקדם בערך ב 6 בבוקר ופעם אחה"צ בערך ב 1600 גם בטלפון של השרות 03-9668855 התחזית מתעדכנת פעמיים ביום במועדים הנ"ל ישנם אתרים שמתבססים על תחזיות של הצי האמריקאי ושל עמדות חיזוי באיטךיה וכיו"ב אבל אמינות המידע כלפי חופי הארץ נמוכה מה לעשות צריך לדעת לחיות עם מה שיש או היות מקושר למישהוא בשרות החיזוי או ח"י למשל

אוריא

New member
חיזוי גלים.

האתר הבא, שיש אליו הפניה מהאתר של בועז, חוזה את גובה הגלים לפי מודלים שונים. אני לא רוצה להתווכח על האמינות של האתר או על הדיוק שלו, אבל בעינין המגמות הוא לא מפספס לדעתי. כלומר בכל פעם שהם חזו שהים יעלה, הוא אכן עלה. לשימוש על אחריותך.

zoharfi

New member
אם תוכל להסביר קצת מה אומר שם ...

כל דבר זה עשוי לעזור, אני ראיתי את זה אבל לא הצלחתי להבין מה משמעות כל עמודה בטבלה. האם זה חיזוי או מדידה עכשווית ? וכמו שאמרת השימוש על אחריותך

אוריא

New member
חיזוי 2

כל אחת משורות מתארת גלים מסוגים שונה כגון גלים שנגרמים מהרוח וכך הלאה. אני מסתכל על השורה העליונה שמתארת גובה גלים משמעותיים. כל עמודה בצד ימין מתארת חיזוי של הגלים בעוד X שעות עד ל-72 שעות. אפשר ללחוץ על לחצן ה-loop וכך אפשר לראות את השינויים. אפשר גם להריץ את זה פריים פריים. תבלה.

למעלה