עזרה בקשר ל-50$ מפוקר סטרטג'י

DoubleN

New member
עזרה בקשר ל-50$ מפוקר סטרטג'י

לאחר מספר בעיות שטופלו בפרוצדורה שלאחר מילוי השאלון, קיבלתי הודעה ש-PS סירבו להעביר לי את ה-50$ ועכשיו אני צריך לבחור תוכנה חדשה. האם שאר התוכנות רלוונטיות למשתמשים מישראל, או רק FT אפשרית(יש לי כבר חשוון שם, אני לא רוצה לסכן את הכסף שלי שם עם חשבונות כפולים).

modz0r

New member
לדעתי לא

אני לא 100% בקשר לזה, אבל נראה לי שמהאתרים ש-Pokerstrategy עובדים איתם, רק פוקרסטארס ו-FTP עובדים עם ישראל.

milor77

New member
פתח עוד חשבון עם מייל אחר

פתח חשבון נוסף עם מייל אחר רצוי על שם אח שלך או משהו תמחק cookies במחשב Full Tilt לא אמורים לדעת שפתחת עוד חשבון

modz0r

New member
ופה אתה מטעה אנשים.

בשביל לקבל את הבונוס על ההרשמה דרך החשבון שלך, אתה מציע לאנשים לעשות חשבונות כפולים ולסכן את הכסף שהם יקבלו\ירוויחו\יפקידו באתר, וזה חמור. אתה אומר להירשם על "שם אח שלך או משהו", אבל ברגע שהוא ירצה למשוך\להפקיד כסף יהיה לו בעיות, כי הנתונים לא יהיו זהים. בנוסף, FTP ועוד איך יכולים לגלות משתמשים כפולים, זה ממש לא בעיה בשבילהם. גם אם אתה או מישהו שאתה מכיר עשה 20 חשבונות כפולים ולא נתפס זה לא אומר כלום - אין שום סיבה לסכן כסף.

milor77

New member
הבהרה

הפוסט הקודם שלי היה בגדר המלצה בלבד על מנת למשוך את הכסף אכן צריך פרטים של מישהו אמיתי ולכן אמרתי מישהו שמכירים אם יש לכם כסף בחשבון השני של ftp קחו בחשבון שאפשר לעלות עליכם אם נגמר לכם הכסף ואתם לא רוצים להפקיד אתם יכולים לנסות לפתוח חשבון אחר (מאחר ואין כל כך מה להפסיד) אבל שוב - זו רק המלצה שלי

למעלה