עזרה בקשר ל iriver h10 לפני קנייה

O M R 1 1

New member
עזרה בקשר ל iriver h10 לפני קנייה

שלום החלטתי כנראה.. שאני יקנה נגן mp3 חדש וטוב עם נפח גדול יחסית אחרי בדיקות והתלבטויות בין הזן אקסטרא לאיי ריבר החלטתי שאני ילך על איי ריבר שממה שהבנתי הוא הטוב ביותר בנפחים האלה... ולפני הקנייה יש לי מספר שאלות: 1.קודם כל אני הולך לקנות את הנגן בחודש, חודש וחצי הקרובים ורציתי לדעת אם לא יצא אישהו נגן טוב יותר במן הזה ששווה לחכות בשבילו למרות שבדקתי ולא שמעתי על משו חדש שעומד לצאת.. 2.אחרי הבדיקות הבנתי שאם אני קונה אותו בארץ המחיר שלו חייב להיות מתחת ל1300 ואי אפשר למוצא בפחות מ1250+ אם אני מזמין אותו מחו"ל מאיפה כדאי לי וכמה זה יעלה..(הדגם של ה5 ג'יגה..) 3. במקרה ויש לי בעיות איתו לאן אני פונה פה בארץ בשביל לתקן אותו... אהה וזהו... תודה מראש על כל עזרה

בוזו

New member
בארץ יש 2 יבואנים

אם אני לא טועה. בנדא מגנטיקס ועוד מישהו. בכל מקרה - אתה פונה אליהם במקרה של בעיות. אם אתה קונה בחו"ל אני חושב שזה יהיה יותר בעיה העניין של האחריות.

יאיר B

New member
אז ככה:

1. תמיד תוכל בעוד חודש וחצי לבדוק מה קורה בתחום (זה לא מסובך במיוחד, יש אתרים מיוחדים לזה). אני לא יודע על מכשיר חדש שאיריבר עומדת להוציא שיחליף את ה-H10 (שהוא הנגן שהם מטפחים כיום, כשסידרת 300 יוצאת). 2. אין לי מושג מה המחירים בחו"ל. במקרה שתקנה בחו"ל, דע שתהיה לך בעיה עם אחריות: 3. בישראל, כמו שנאמר, יש שני יבואנים: ארקדיה (הוותיקה יותר) ובנדא מגנטיק (החדשים). ארקדיה משווקת רק דרך באג והחנות שלהם בת"א. בנדא דרך כל מני חנויות (תוכל לראות באתר שלהם). אם תקנה נגן בחו"ל ויהיו לך הוכחות קניה (חשבונית וכאלה), תוכל, במידת הצורך, לשלוח אותו לתיקון באיריבר בחו"ל תמורת 200 ש"ח לכיסוי עלויות משלוח דרך ארקדיה. אם אתה קונה בארץ, אתה פונה לחנות שממנה קנית.

william

New member
שלום, אני חדש כאן, אך לפני כמה ימים

קניתי IRIVER H10, לאחר הרבה התלבטויות בינו לIPOD .. (היה לי לפני זה MOTOROLA M25, מכשיר 256M עם אפשרות הרחבה עם SD, מכשיר מדהים מפני עצמו) אין מה להשוות את מה שנותן הIRIVER לעומת האחרים בתחום המחירים הנ"ל, מה גם שהביקורות בכל העולם הם לטובת ה IRIVER ללא שום ספיקות. בכל אופן, יש שני יבואנים, בנדא מגנטיקס וארקדיה. יש אתרים זולים לקניה, כמו משרדיה ו PDASTORE. מניסיון אישי, אל תקנה בBUG, השירות שלהם על הפנים ... שני אלו שציינתי מומלצים בחום (אני קניתי ממשרדיה, למחרת המכשיר היה אצלי. בכל אופן, לא תתאכזב מהקניה

O M R 1 1

New member
תודה על התשובות

ויש לי עוד שאלה אחת הסיבות שהחלטתי ללכת על האיי ריבר זה בזכות היכולת שלו להציג טקסטים רציתי לדעת אם הטקטס יוצג בצורה קיראה ואם שווה בכלל לבנות על האפשרות הזאת... ואפשר לשמוע מוזיקה בזמן דףדוף בתמונות/טקסטים נכון?

למעלה