עזרה בראיון עם הדורבנים

Yuvalhaim

New member
עזרה בראיון עם הדורבנים

שלום לכולם שמי ענבל אני לומדת תקשורת ואני צריכה ללכת להופעה של הדורבנים ואחר כך לראין אותם יש לי שתי בקשות 1. ספרו לי קצת על הלהקה על האנשים.... 2. תנו לי שאלות שאולי אתם רוצים לשואל אותם בבקשה תעזרו לי תודה רבה

nuna19

New member
היי ענבל!

קודם כל אל תגידי:"אני צריכה ללכת להופעה של הדורבנים". תגידי:"אני הולכת להופעה של הדורבנים כיף לי!!!!" אז בקשר ללהקה: הלהקה קיימת כבר משנת 1998 אבל פרצה לתודעת כולם ב-2003 עם השיר:"שוב הדיסק כאן". הוא ועוד להיטים כמו:"לבדוק לך ת'מנוע","לא בא לי לשמוע" ו"יצאנו לרקוד" הובילו לסיבוב הופעות של האלבום "קובי". ב-.31.8.06 יצא "לוי" האלבום השני של הלהקה. ממנו מוכרים בעיקר השירים:"עוד לילה","בעוד שבוע" ו"סמבה סתיו". האלבום משלב סגנונת רבים וטובים כגון:סמבה,פלמנקו,רוק ודיסקו. הם מעידים על עצמם שהם:"לא רק עוסקים בדיסקו אלא בכל מוסיקה שהיא העיקר שתהיה טובה." (וכשתהיי בהופעה תראי שההופעות של הדורבנים הם ברמה שלא נראתה בארץ!) בקשר לחברי הלהקה אני אכתוב את התפקיד של כל אחד. איתי גלוסקא-שירה עידו (זיגו) אופק-גיטרות ושירה גיא מזיג-גיטרות ושירה אייל מזיג-בס ושירה רון אלמוג-תופים איתמר גרוס-קלידים (והרבה יותר מזה חחחחחחחחחחחחחח...) בקשר לשאלות... הייתי שואלת את גיא מתי ואיך הוא עלה על שורשיו מטשקנט!
מקווה שעזרתי. בהצלחה ותהני!

שלום ענבל!

הייתי מציעה לך לשוטט בקישורים בפורום קודם כל, יש שם קישורים לראיונות איתם כך שתוכלי להבין את האווירה שהם מתנהלים בה בדרך כלל- כלומר בקלילות וכיפיות, ככה שתוכלי לגבש סגנון שאלות לראיון. שיהיה בהצלחה!

למעלה