זקנים... אחד עומד בפתח של המערה איפה שהמכון נעול ואחד עומד באיזה בית כזה בעיר שעל הקרשים ומסתכל בחלון(הוא מסתכל לקיר) כשמדברים איתו הוא כל הזמן אומר לי שהוא לא רואה את אי התעתועים היום... בבקשה הסבר
אחרי שתפסתי את הפוקימון המפחיד האדום הזה ברובי אני עכשיו עובר לתפוס את שלושת הפוקימונים של הברזל אדמה וקרח...יש לי רליצ'נט ואני צריך ווילמור(שזה לא בעיה)אבל שמעתי שאני צריך לחפור שם עם פוקימון וצריך שיהיה לו TM חפירה כאילו DIG איפה אני מוצה את הTM\HM הזה?? ואם אפשר גם את המספר שלו...
כאילו תפסת את אורגיון נכון (או איך שלא קוראים לו) על איזה 3 פוקימונים אחרים אתה מדבר ??????? אני עברתי את כל הליגה אם ה4 מאמנים ואחרי זה האלוף לשעבר ועכשיו אני ממשיך ונלחם בבאטל טאור עברתי את כל ה7 מאמנים בשלב 50 והאלו שבשלב 100 קשים!!! אני עדיין לא עברתי את ה7 שבשלב 100
תפסתי את הדינוזאור האדום המדליק הזה נכון(הוא די מפחיד)! אבל יש עוד שלושה פוקימונים אגדיים כמו סוויקון והשניים האחרים רק שהפעם קוראים להם רג'ירוק, רג'ייס ורג'יסטיל... אני אביא תמונה שלהם בהמשך...
עכשיו אני מנסה להבין למה את מנסה לתפוס אותם? ואיך עוברים את המשחק כי עברתי כבר בבאטל טאור 35 מאמנים ברצף! בשלב 50! מה עכשיו צריך לעשות אותו דבר בשלב 100?? וגם האם אפשרי להגיע לעיר שנמצאת בין סלפורט ובין אוור גראנד סיטי? נראה לי קוראים לה פאסיפילדוג והיא מופיעה בכחול
אבל עכשיו אני רוצה לשאול מה שלא ענו לי בהודעה הקודמת... איך עוברים סופית את המשחק??? ומה עושים בבניין הגדול והחשוך שנמצא אחרי המערה ... אני תמיד נופל ברצפה השבורה ..איך עוברים אותו?