עזרה בריהוט...

lizzika

New member
עזרה בריהוט...

מישהו יודע עם כמה כדאית הקנייה באיקאה (מיטה, ארון, שידת טלוויזיה, מדפים, תאורה וכו') לעומת חנויות מתמחות או דילים והצעות באינטרנט ? תודה.

kkarinn

New member
לעולם לא לקנות ריהוט בלי לראות אותו

אני ממש ממליצה לא לקנות ריהוט באינטרנט, כי הרבה פעמים מה שמציעים ומה שמקבלים שונה לגמרי, הצבעים לא בדיוק אותו דבר, וכו'.... בכל מה שנוגע לריהוט, תמיד עדיף לראות בעיניים את המוצר לפני שקונים

יש כאן שני דברים

כפי שאמרו מעלי - ואני מאוד מסכימה עם זה - לקנות רהיטים מבלי לראות מה את קונה בפועל זו בעיה. והבעיה הזו עומדת בנפרד מהשיקול הכלכלי: יכול להיות שתמצאי שידה זולה יותר באיזשהו אתר, ואכן יהיה לך חסכון בכסף, אבל אז יהיה לך את גורם האי ודאות לגבי האם זה בדיוק מה שרצית או התכוונת. וחוץ מזה - יש את העניין עם איקאה. דווקא היה שרשור על זה פעם, שכעת מופיע בטאגליינס תחת הכותרת "איקאה - בעד או נגד". אם זכרוני אינו מטעני הדיעה הרווחת שם היתה כי בדברים מסויימים מאוד משתלם לקנות שם - ובדברים אחרים פחות. מה שאני אוהבת באיקאה הוא שיש לך את האפשרות לקנות בזול: אם נניח את מעוניינת בשידה, אז יהיו שם מגוון שידות, ולפחות אחת מהן תהיה זולה ומתומחרת באופן ממש הוגן. זו אולי לא תהיה השידה שהיא בעיניך הכי יפה שם, אבל כל הרהיטים שם נראים די בסדר - וע"י בחירת פריטים כאלו אפשר באמת לצמצם את ההוצאות.

Noaal

New member
אני קניתי מיטה באיקאה

המחשבה שהנחתה אותי בקנייה היא שהמיטה תשמש אותי בשנתיים הקרובות כמיטה ואח"כ יהיה ניתן לקפל אותה לספה. לגבי הקנייה באיקאה באופן כללי: איקאה זה מקום נהדר לפיצ'פקסים ומבצעים . אלא אם כן יש לך אוטו גדול או שאתה קונה מספר דברים כבדים מאוד או גדולים מאוד שאתה לא יכול להוביל עצמאית (כמו שאנחנו קנינו 2 מיטות ושולחן אוכל ענק) שירות ההובלות ממש, אבל ממש לא משתלם. פינות ישיבה וכו' לא הייתי קונה אצלם - יקר! בכל מקרה, אני מצטרפת לקודמי, רהיטים לא הייתי קונה באינטרנט.

mipo

New member
בקשר לאיקאה ורהיטים

זול וכדאי: חדר שינה (מיטות, שידות ומראות), כיסאות ושולחנות, ובעיקר מערכות מדפים וכל מיני שידות ומעמדים למדיה כמו שולחנות טלוויזיה ושולחנות מחשב, וגם גופי תאורה. יקר ולא משתלם (כי האיכות באיקאה היא באופן כללי לא משהוא): ספות, כורסאות, ארונות, שטיחים ותמונות למיניהן שמתומחרות בצורה בלתי סבירה בעליל. באיקאה באופן כללי יש דברים מאוד יפים ומעוצבים שאי אפשר למצוא במקומות אחרים בארץ. אז תמיד כדאי לעשות את השיקול של מחיר מול יופי. לגבי רהיטים זולים (בעיקר מערכות ישיבה וארונות) רחוב הרצל בת"א מומלץ.

למעלה