עזרה ברכישה של שק

iziman

New member
עזרה ברכישה של שק

אני מעוניין לקנות שק למטרות אימון , אבל אני לא כל כך מבין בנושא . אז ככה , אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט איזה שק מתאים לצורכיי ואיפה ניתן לקנות אותו . מבחינת מיקצועיות אני די מתחיל ( שנה ) , תקציב הוא עד 1000 שקל . סוג האומנות: קיקבוקסינג. אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי

lironmarko

New member
יש לך כמה אופציות../images/Emo67.gif

רוני מדו קרב הוא משתתפף בפורום שלנו ובפורום אומנויות לחימה. יש חנות בשם בש גל תעשה חיפוש בגוגל או בדפי זהב. אני מציע לפנות לרוני הוא חביב ובטח שיעזור לך בתור אומן לחימה ולא כסתם מוכר. ככה או ככה אם אין לך מושג מה אתה מחפש עדיף לפנות לחנות שמבינה עניין .. מה שבטוח שבתקציב כזה אתה יכול להביא 2 שקים טובים לא רק אחד מעולה ... וחשוב שהשק שלך יהיה חזק ולא רק שהשק גם בסוגרים למעלה לא יתקפלו לך מעומס משקל תבדוק גם את זה . אתה עושה קיקבוקס או קיקבוקסינג? אחד זה לחימה והשני זה אירובי קיקבוקס. לירון

eladי

New member
אתה מתכוון למחול אירובי עם הבעיטות?

אז הסיפור הולך ככה: קראתי בשבועון הסטודנטים על קבוצת קיק-בוקס שנפתחת בקמפוס. הייתי כ"כ מבסוט (חשבתי שסופסוף אוכל ללכת להתכסח עם שקים ולעשות ספארינג על בסיס קבוע) ורצתי להתקשר לטלפון המצורף. לאכזבתי הרבה נתגלה לי שזה החליף הלא לחימתי (אירו-בוקס ל-
או משהו בסגנון)... אז חוץ מלהיות אחלה אימון אירובי, זה לא ממש עוזר לי.

דווקא../images/Emo68.gifנשמע טוב....

אם אתה מחפש
או שהתחליף זה ריקודי עם שם.... יניב

razcoren666

New member
אתה מבן-גוריון??

אם כן, אז אותו דבר קרה גם לי לא מזמן.. אם אתה מעוניין להיתאמן בקבוצת פרי-פייט או סתם להיתאמן ביחד מידי פעם צור איתי קשר.

eladי

New member
כן ! ../images/Emo13.gif

אשמח בהזדמנות. אתה מהחבר'ה בווינגייט ?

RoyceGracie

New member
ת'כלס בתור מתחיל אתה לא צריך משהו

מיוחד, זה לא שאתה צריך משהו שיחזיק שנים. ואתה לא ממש תרגיש את ההבדל בין עור לבד. כמובן שאצל רוני תוכל למצוא את ההכי טוב- אבל גם במחירים גבוהים. בכפר יסיף אפשר לקנות שק מטר שמונים בפחות מ 200 ש"ח (שק ריק, לא מלא, צריך למלא אותו לבד) או לקנות ממישהו שמביא מתאילנד- כמובן שלעשות סבב מאמנים יהיה רעיון טוב בתחום הזה (להתקשר אליהם). בהצלחה (מקווה שאני לא מעליב את רוני)

iziman

New member
תודה

איך האיכות של השקים בכפר יסיף , ובמה ממלאים אותם ?

RoyceGracie

New member
תשובות

האיכות סבבה. יש לי שק שקניתי משם ואני עובד עליו כבר שנתיים ולא קרה כלום. אותו דבר במכון שלנו, יש שקים כאלה והם במצב בסדר גמור. ממלאים אותם בחול למטה (כדי שיהיה בסיס כבד שהשק ישאר במקום) ובלמעלה אפשר בבדים, או בבדים +נסורת, או בנסורת לבד... או בחול (אם אתה משוגע) בהצלחה

RoyceGracie

New member
עליך ליצור קשר עם האני סקאס

החנות בבעלותו. עוד פרטים תמצא בפינת ה"מכונים" באתר הבה www.muaythai-il.com

t h e saint

New member
ועוד שאלה אחת קטנה ואחרונה...

אני בסביבות 1.85 מה גובה השק צריך להיות ? והאם בגלל שגדול השק גדול אני צריך חיזוקים מיוחדים בתקרה בגלל עומס המשקל ? תודה.

RoyceGracie

New member
קידוחים לא התחום שלי

לא יודע מה מצב התקרה שלך, אבל אם קנית איטונג אין לך ממה לחשוש :) לגבי הגובה שלך, אני הייתי קונה שק מטר 80 בשביל שתוכל גם לבעוט בו...

BROWN BOMBER

New member
בכפר יסיף...

עם אתה מהאיזור אז יש לך מזל... אני לא הייתי שם מזמן אבל ידוע לי שמוכרים שם ציוד מקצועי לאיגרוף אולימפי. עם יש לך אפשרות להגיע לשם אז תמצא את מה שאתה מחפש ואפילו יותר...

למעלה