עזרה ברכישת גרביוני רשת בצבע גוף/לבן

נורית 424

New member
עזרה ברכישת גרביוני רשת בצבע גוף/לבן../images/Emo5.gif

אודה לעזרתכן. אני מנסה כבר שבועיים למצוא גרביוני רשת בצבע גוף או צבע פנינה (לבן). איפה לא הייתי: משביר, סופר פארם, ניו פארם, H&O, חנויות "מתמחות", חיפושים באינטרנט אך לשווא. אני חייבת חייבת חייבת. האם מישהי מכן מכירה מקום בארץ שניתן לרכוש כאלה גרביונים? אני יודעת שזה קיים בחו"ל אבל עלויות המשלוח הופכות את זה למשהו ממש יקר. אודה לעזרתכן המהירה. תודה

יריה באפלה

תנסי חנויות סקס, אבל מאלו שמתמחות בהמון צעצועי מין, ופרטי לבוש. אחת שעולה לי בראש נמצאת ברחוב שמקביל לשנקין, לכיווון צפון. הם מוכרים שם המון דברים למסיבות רווקות ויש מצב שיהיה להם דבר כזה (גרבוני רשת לבנים). אני בדיוק קניתי כאלו עכשיו אבל עם חורים גדולים, עבור תחפושת להאלווין.

שאפולי

New member
1. חפשי באינטרנט

2. חפשי בחנויות צעצוים נשארים מפורים... אני השנה בפורים קניתי כזה בסגול...... אם זה עוזר לך אנייכולה לשלוח לך אותו... 3. חנויות סקס אם כי קשה לי להאמין שתמצאי בצבע חוץ משחור 4. יש את נוקס שזו חנות לגרביונים חפשי אותה בגוגל תקפצי... תראי, גרביון רשת מאבד מהמטרה שלו בצבע גוף ולכן לא נראה לי שמייצרים כאלה... לגבי לבן- לא יצא לי להיתקל אבל יכול להיות שיש....... תנסי בפורום אופנה אלטרנטיבית

גרביון רשת בצבע גוף

זה פריט מקסים שממש לא מאבד מהמטרה שלו. הוא פחות פרובוקטיבי מגרביון רשת בצבע אחר ולכן מתאים למטרות אחרות (למשל כשלובשים חליפת חצאית למשרד). לדוגמא והסברים

נורית 424

New member
בדיוק!!!../images/Emo24.gif

ושוב אני חוזרת לשאלתי המקורית - היכן ניתן להשיג גרביונים שכאלה במדינת ישראל

שאפולי

New member
אוי ממש לא לטעמי

ולהביא אותה כדוגמה למשו פחות פרוברוקטיבי זה קצת מצחיק היא די אסטרווגנתית... בכולופן לא סתרת את דבריי כי גרביון רשת נועד להיות פרובוקטיבי ולכן פחות קל למצוא אותו בצבעים לא פרובוקטיביים

טוב, הערה קטנה

א' היא לא לבושה למשרד אלא להתראיין איפשהו. ב', לי זה לא נראה פרובוקטיבי. זה נראה שיקי. וג', פרובוקטיבי זה מה שהלובש עושה מהבגד ומה שהוא משדר. אני למשל בחורה די קטנה ורזה, אני מתאפרת באופן מאד סולידי והבגדים שלי תמיד נקיים, מגוהצים וכו'. גם כשאני לובשת משהו שנחשב פרובוקטיבי על הנייר (קניתי למשל עכשיו טייץ מבריק מזארה, שהוא שיא הפרובוקטיביות בעיני) זה עדיין לא נראה פרחי או פרובוקטיבי. אני חושבת שכשלובשים חליפה בצבע חום או קרם למשרד, גרבוני רשת בצבע עור ונעליים משובחות, זה מראה פשוט מקסים ורחוק מלהיות פרובוקטיבי. דרך אגב, השנה הולכים מאד גרביונים בצבעים בולטים ופה מוכרים גרבוני רשת עכשיו בורוד פוקסיה, ירוק וכו'. כולן לובשות את זה מתחת לשמלה שחורה קטנה וזה פשוט מגניב ושיקי. זה פרובוקטיבי (ומכוער
).

שאפולי

New member
מסכימה ולא.

זה די מורכב בגדול ברור שזה גם קשור במה משדרים אבל עדיין...... גם בחורה רזה קטנה נטולת איפור וציצים לדעתי לא יכולה ללבוש מיקרו מיני וטופ חשוף גב... לדעתי זה טו מאצ' בכל מצב וזה שזה יראה יןותר רע על בחורה מאופרת זה כבר משו אחר... לגבי הגרביונים- זה עיניין של טעם מאוד אוהבת ציבעוני ומאוד אוהבת גרביונים גרביוני רשת לעומת זאת- ממש לא!

למעלה