עזרה ברכישת COMPAQ

avi890

New member
עזרה ברכישת COMPAQ

יש ברשותי פאלם 3X ומצא חן בעני מכשיר H3950 של COMPAQ ואני לא יודע היכן הכי זול לקנות (מה המחיר המומלץ לקניה) והאם מומלץ לקנות פאלם ברמה זהה או לקנות דגם H3955 תודה רבה

castroman

New member
ממ ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif

קודם כל אין פאלם ברמה זהה (
), דבר שני מכשיר מאוד מאוד מומלץ
אבל נשמח לדעת אם הוא מתאים לך, אם תגיד לנו מה הדרישות שלך...
&

avi890

New member
דרישותי מה- COMPAQ

אני מעוניין להכניס הרבה תמונות משפחתיות (אלבום) , לראות סרטוני וידיאו קצרים ואפשרות להוריד את מירב התוכנות מהאינטרנט (האם התוכנות שבאינטרנט של פאלם מתאימות גם ל- COMPAQ ? וכמו כן קבצי וורד בעיקר ואולי בעתיד כתחביב להתחבר לדסטינייטור

castroman

New member
אז ה ../images/Emo26.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo149.gif

מתאים לך POCKET PC, אתה יכול לקנות את הIpaq 3850 או את הDELL החדשים, או אפילו את הipaq 1910... תברר מחירים באינטרנט...
עכשיו בקשר לתוכנות
התוכנות של הפאלם לא יעבודו... אבל יש תוכנות רבות pocket pc... כנס לאתר www.pocketgear.com עוד מידע

mikeoreli

New member
בנוסף

תוכל לקנות גם קסיו E-200 שמוצע למחירה יד שניה במחירים מאוד נמוכים (ראה הודעה בדף זה) . אני הייתי הולך על מכשיר חדש, אבל הכל תלוי בצרכים ובמרשרשים. בקשר לתוכנות של פאלם: ישנה תוכנה שמהווה אימולטור לפאלם, הבעיה היא שלפי המפתח, היא לא כל כך יציבה, ולמעשה על התקין לקחת אחריות על המכשיר. אבל... יש הרבה תוכנות שמתאימות לפוקט פיסי שניתן להוריד אותם גם באתר www.ppc4all.com ועוד מלא אתרים אחרים.

ertyzap

New member
קניה

בארצות הברית ה- 395X עולה כ-400$ ובמגמת ירידה בארץ עדיין מעל 600$, בכל מקרה זה המכשיר המומלץ (ה - 397X טוב יותר וכולל BLUETOOTH, אבל לא נמכר בארץ). תתרחק מסדרת ה - 545X, מכשירים יקרים ובעיתיים. ה - 1950 IPAQ, מבטיחה אבל יקרה מאוד בארץ. סדרת ה-DELL AXIM טובה גם אבל יקרה ללא פרופורציה לחול. בהצלחה אבל אם יש לך כסף לך על ה - TABLET PC, ה -PPC די קשקוש בסופו של דבר.

למעלה