עזרה ברכישת PS4 חדש בישראל

• פותח הנושא N3W
  • פורסם בתאריך

N3W

New member
עזרה ברכישת PS4 חדש בישראל

מה המצב?

החלטתי לשדרג מPS3 לPS4, באמת הגיע כבר הזמן :)

הסבר קצר על המכשיר יעזור, איפה לקנות, אחריות, דגמים מומלצים, גודל, וכל מה שצריך לדעת לפני שקונים מכשיר כזה בארץ יעזרו המון.

תודה רבה

N3W

New member
עוד 2 שאלות ברשותכם

מצאתי דגם CUH 1116A
&nbsp
האם מדובר בדגם החדש?
&nbsp
האם 500 גיגה אמור להספיק או ללכת עם טרה?

evilplate

New member
אהלן

אני אישית קניתי בחנות שנקראת VGS בתל אביב, שמעתי עליה המון מילים טובות ומהניסיון שלי אני יכול להעיד שמדובר באנשים מאוד אדיבים ומקצועיים, אישית לא הייתי צריך להשתמש באחריות יותר מדי אבל היתה לי תקלה פשוטה והם סידרו לי את זה בלי בעיה, מה גם שזה היה לקראת סיום האחראיות והם אמרו לי שאם זה יחזור גם אחרי שתסתיים האחראיות אין בעיה להביא את המכשיר ויתקנו את זה שוב בחינם.

אז אני יכול להעיד שהם אחלה.

בעיקרון, יש כל מני סוגים של אחראיות, תלוי איפה אתה קונה את המכשיר, יש את האחראיות הרשמית של ישפאר, היא כביכול על הנייר הכי מומלצת.

יש חנויות שמביאות את הפס4 ביבוא מקביל והן מציעות אחראיות של חברת KIA, אין לי ניסיון עם KIA אבל הבנתי שהם בסדר גמור.

בחנות שאני קניתי ובחנויות פרטיות אחרות יש אחראיות של החנות עצמה והצוות שלה, פה אתה צריך להזהר וללכת לקנות רק בחנויות שאתה סומך עליהן ויודע שהם מקצוענים ואמינים.

שים לב שהיום נהוג לתת לפחות שנתיים אחראיות אז אל תלך למקומות שנותנים פחות.

באופן כללי זה לא מסובך, תקנה במחיר הכי נמוך שאתה מוצא (למרות שאם יש הפרש לא גבוה שווה ללכת על חנות עם המלצות ולשלם קצת יותר), תוודא שהאחראיות טובה, ישפאר למרות שזו אחראיות רשמית, היא לא ממש הכרחית, וגם לא מעט אומרים שאפילו עדיף אחראיות אחרת.

בקשר לדגם, אין לי מושג כל כך,לפי גוגל זה המודל האחרון: CUH-12000, והוא יצא ביפן, לא בטוח שבמקומות אחרים, אני משער שמה שהבאת זה דגם לפני, לא יודע עד כמה זה מהותי ואם שווה לחכות לדגם ששמתי, מה שבטוח תוודא שאתה לא מקבל מכשיר ישן שיושב מההשקה (סביר להניח שלא בשלב כזה אבל עדיין)

בקשר לנפח, תלוי עד כמה משתמש כבד אתה וכמה חשוב שיהיו לך הרבה משחקים מותקנים בו זמנית, אם אתה משתמש קל יחסית שמשחק ומסיים ולא חוזר שוב למשחקים חוזרים אז 500 GB זה די והותר, אני מסתדר עם זה בכיף ולא היתה לי עדיין הודעה שהגעתי לקצה למרות שמותקנים לי לא מעט שטויות.

בכל אופן תמיד תוכל גם לקנות HDD מחברת צד ג' ולשדרג את הנפח בעצמך, אם הפער במחיר סביר לך על ה 1 TB אבל לדעתי זה לא קריטי ברוב המקרים.

למעלה