עזרה ברעיון- הזמנה

דירה21

New member
עזרה ברעיון- הזמנה

שלום לכולם
אני כבר כמה זמן מציצה במה שאתם עושים פה- וזה מדהים!!! אני צריכה עזרה בפיתוח רעיון להזמנה לחתונה. אני רוצה שזה יראה כמו דף פייסבוק עם סטטוס מערכת יחסים ויהיה רשום "משנים סטטוס" ותאריך החתונה (סתם לדוג' אם אתם צריכים- השמות רועי ונועה והתאריך 1.10.10) למישהו יש רעיון לאיך אפשר את זה? תודה ענקית מראש! המשך שבוע מקסים

מלאכיית

New member
אפשר אולי חידוד של הבקשה ../images/Emo35.gif

את רוצה עיצוב
רק רעיונות איך אפשר לעשות
האמת לא ממש הבנתי את הבקשה אז אשמח אם תסבירי את עצמך ונוכל לעזור לך

דירה21

New member
חידוד

אני רוצה עיצוב כללי,. כלומר, זה הרעיון של מה שאני רוצה שיהיה בהזמנה, אני יכולה לבקש מחברה לעצב את זה, אבל אני לא ממש יודעת איך אני רוצה לעשות את זה בפועל, הרעיון הוא לראות נגיד שהסטטוס בפייסבוק עכשיו "מאורסים" בחלק העליון של העמוד (נגיד איזשהו צילום חלקי של דף הפייסבוק) ובחלק התחתון יהיה כתוב בצורה מודגשת כזאת "משנים סטטוס" ואת התאריך. גם אני לא יודעת בדיוק איך העמוד פייסבוק צריך להראות, מאיזה קטע בעמ' פייסבוק לקחת את זה (אירועים, קיר, פרופיל) אין לי מושג.. אבל קיוויתי שיצירתיים שכמותכם יוכלו לתת לי רעיונות. תודה מראש לכל מי שיהיה לו רעיון לאיך זה יכול להראות. ותודה גם למי שהצליח לקרוא עד לפה
יומטוב!

רעיון קטן

בלוגו של הפייסבוק את יכולה לשלב טבעות במקום האותיות "OO" להמשך הרעיון אני אחשוב על משהו ואגיד לך..

דירה21

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אולי יש לך רעיון איך עוד אפשר לפתח אותו..?

מלאכיית

New member
אולי לקחת את העמוד של המידע

ששם כתוב קטגוריה של סטטוס, אפשר גם לעשות 2 עמודי מידע (שלך ושל החבר) ולשים אותם אחד ליד השני, אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל. ולמטה בגדול משנים ססטוס, מה את אומרת? נכון גם בצד יש כל מיני "פרסומים" של הפיסבוק אב לפעמים יש שם אירועים, את יכולה לשים כאירוע את החתונה שלכם. אם לא ככה אז לפי דעתי שימי בעמוד האירועים הכי מיוחד. אם תשימי בקיר זה יראה סתמי, כאילו פשוט רשמת הודעה שכולם יראו- אירוע זה יותר מיוחד לדעתי. מקווה שקצת עזרתי! |מזל טוב|

דירה21

New member
תודה. אבל לא הבנתי כ"כ

את מתכוונת פשוט לפתוח אירוע בפייסבוק ושם לרשום את כל פרטי ההזמנה? זה יפה, אבל בעייתי. כי אז אני רושמת שם את כל הפרטים- הצעירים יבינו מה הולך שם. הזקנים יצטרכו הזמנה סטנדרטית שברור מה הולך שם ומה הפרטים המלאים. התכנון שלי היה צד אחד של "משנים סטטוס" [או כל השתגעות אחרת] וצד שני של הזמנה סטנדרטית. וכשאני עושה אירוע בפייסבוק אני בעצם רושמת את כל הפרטים ואז בשביל צד סטנדרטי אני אחזור על עצמי.. וזה קצת בעייתי לטעמי. אז אני חייבת לפתח את עיניין עמוד הפרופיל, רק שנראה קצת מוזר להעתיק את הפרופיל המלא שלנו... תודה רבה על העזרה.
יש לך רעיון איך לפתח את זה יותר לאור הנ"ל? יום טוב!

לדעתי..

את יכולה להכין הזמנה דו צדדית שבחלק הקידמי את כותבת בגדול: ***** ו-***** ואז בקטן יותר - משנים סטטוס עם הלב האדום שתמיד מתווסף לשינוי בצד אחד את שמה תמונה שלכם, בצד שני את הלוגו - יחד או ללא הטבעות שהצעתי לך, ואולי למטה במרכז את שמה את הכפתור של הלייק עם סימן של העכבר.. ובחלק הפנימי את רושמת את כל פרטי ההזמנה גם בסגנון של הפייסבוק שגם מבוגרים יבינו לאן צריך להגיע
מקווה שעזרתי
שיהיה המון מזל-טוב

דירה21

New member
תודה רבה! זה ממש נשמע טוב

וברוב הפייסבוק: Like! חשבתי שבצד השני של ההזמנה (הזמנה דו"צ, אבל לא נפתחת) נרשום את כל פרטי ההזמנה כמו הזמנה סטנדרטית, כדי שכולם יוכלו להבין, אבל כמובן שאותם סגנוני צבעים כמו הפייסבוק. את חושבת שאם זה לא יהיה בנוי בסגנון "דף פייסבוקי" זה יהרוס את העיניין? האם לא מספיק רק צד אחד כזה? והאם יש סיכוי, רק אם יש לך זמן וזה בסדר, שתעשי איזו סקיצה כללית של החלק הקדמי, כמו שהצעת? כי זה בהחלט נשמע מעולה!! אבל קצת קשה לי לדמיין את זה על הדף..

אממ...

תראי, לגבי הדף של הפרטים, אין יותר מידי עיצוב בין כה.. אבל זה בהחלט צריך להיות על אותו קו של הצד הקידמי..

דירה21

New member
מפתיע.. אבל הבנת נכון ../images/Emo3.gif

עוד רעיונות תמיד יתקבלו בברכה

דירה21

New member
סליחה. זה לא נשמע טוב..

התכוונתי שהתגובה שלי היתה כ"כ ברורה, מרוצה ומאושרת.. אז כמובן שעזרת לי לקבל כיוון!! עכשיו נחכה לאישור של הבחור ו"נפיל" על החברה לעצב כמו שצריך. תודה שוב

למעלה