אתה יכול בלי שום בעיה לטגן בשמן
עמוק. פרוסות דקות של בשר כגון סינטה, אנטריקוט. פילה, שייטל אך יש לי רעיון יותר מוצלח לדעתי להכין מרק מעצמות בקר ולהוסיף 2 גזרים חתוכים ל-2 1 ראש סלרי חתוך ל-4 2 ס"מ ג'ינג'ר פרוס 3 כפות סויה מלח לפי הטעם בצלוחיות נפרדות לצקת סויה, רוטב צ'ילי, חריף ורוטב צ'ילי מתוק. את נתח הבשר צריך להביא למצב של חצי קפוא בכדי שיהיה קל לפרוס דק לסדר את הפרוסות בצלחת מרכזית בצורה יפה. להעביר את המרק לכלי של פונדו כאשר ישנו מקור חום מתחת. עכשין לטקס עצמו, לוקחים בעזרת מזלג או מקלות אכילה פיסת בשר טובלים במרק מספר שניות לאחר מכן טובלים ברטבים המעודפים ונהנים מכל ביס בתאבון