עזרה ברעיון למתנה לאבא שחוגג 50

YaelSF

New member
עזרה ברעיון למתנה לאבא שחוגג 50

איזה מתנות מיוחדות קניתם להורים?

shelycat

New member
מה לא קנינו .......בעיה מוכרת

מה לא קנינו לאבא שלי האיש שיש לו הכל... הוא קיבל במהלך חייו מספר תיקים (תיקי ג`ימס בונד), אירוגוניות לעבודה, כל מיני קישוטי שולחן משרדיים מכסף, עטים , מכונת גילוח כל מיני מגרדי גב למינהם ושטויות כאלה, מכשיר שעושה מסאג` וגם מין ריפוד לכסא (אפשר גם של האוטו) שעושה מסאג`, ועוד כל מיני שטויות השנה הוא קיבל ערכה חמודה של תיק כלי עבודה (מלא בכלי עבודה למינהם) שהוא גם פנס חזק למקרי חירום כשנתקעים בכל מיני מקומות עם הרכב..

YaelSF

New member
יש משהו מיוחד שהוא נקשר אליו ושימוש

ושימושי לו במחיוחד?

YaelSF

New member
אני רוצה משהו שישאר לו מזכרת 50 ...

בכל זאת . תודה!

shelycat

New member
הצעת הגשה..........

לא משנה מה תחליטו לקנות לו בסוף יש לי "הצעת הגשה" נחמדה לעיניין, תחליטו שאתם חוגגים לו גיל אחר צעיר יותר כמו 38 (קלאסי אצל נשים שמכחישות את גילן מגיל מסויים) או 25 (בדיוק חצי מ-50) או יום הולדת חצי (50% מהחיים, עמית ואני למשל חגגנו בימי ההולדת שלנו של גיל 25 בעצם יום הולדת רבע כך שאני השנה בת רבע עד ליום ההולדת הבא). בכל אופן נחזור לנושא תחליטו על גיל רישמי אחר ועל העוגה, קישוטי הבית והברכה תתיחסו ותרשמו את הגיל ה"אחר" הנכון והמדוייק הרבה יותר.

איך- מה שלום קליפורניה?

ועוד פעם יש לך נדודי שינה? כבר המון זמן לא ראינו אותך פה! הצעה למתנה, גם אם לא ממש שימושית. אני לא יודעת אם את מכירה את זה, אבל אם המשפחה שלך קצת מעיפה מבט על חנויות מתנות וכאלו בארץ, אז יש מישהו בארץ, שבעזרת לייזר חורט בתוך גוש זכוכית (אני לא אכנס לצד הטכני של העיניין). התוצאה היא כיתוב או תמונה תלת מימדיים בצבע לבן "שצפים" בתוך תיבת זכוכית. זה מאד יפה. הבנתי שניתן להזמין גם עבודות פרטיות (בחנויות אפשר למצוא הכל החל מחיות, כלי תעופה ועד כל מיני יודייקה, בכרות וכו´). קנינו כזה לאבא של גיא (גלובוס) לשולחן עבודה, כמחזיק ניירות. אבל אפשר לעשות משהו אישי והוא יכול לשמור אצלו על השולחן במשרד. אני אנסה לחפש לך פרטים.

יעלי2

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

ליום הולדת 67 של אבא שלי, ממש לא מזמן קנינו לו אופה לחם. המכשיר נשאר באריזתו המקורית מחודש ספטמבר. "הוא לא מוצא זמן" (וזה אחרי שהוא ביקש). אולי אתם רוצים לקנות?

אוסנת123

New member
יש לי משלי...

דווקא מכשיר מעולה. אמנם לא אופים בו לחם כל יום (אולי רק בהתחלה) אבל כשרוצים אז הוא ממש שווה.

אוסנת123

New member
לפני שנה... ../images/Emo77.gif

אבא שלי היה בן 50. החלטנו שאחרי כל השנים שלא עשינו לא דברים ממש מיוחדים ביומהולדת הפעם אנחנו מפציצים ובגדול!!! אבא שלי חולה חו"ל. פשוט אוהב את זה ובעיקר את אירופה. אחים שלי ואמא שלי היו מעורבים ואני ארגנתי הכל. היומהולדת שלו באוגוסט אז היה קשה מאוד להשיג כרטיסים אבל המאמץ השתלם. היומהולדת היה ביום שישי והשגנו לו ולאמא שלי טיסה לשבת על הבוקר למינכן ל- 10 ימים. שכרתי להם רכב והזמנתי מלון ליומיים אחרונים במינכן ובשאר הזמן - שיטיילו במקום ויקחו צימרים (יש שם המון) כמובן שגם דיברתי עם הבוס שלו בעבודה ועם כמה חברים מהעבודה לוודא שאין פגישות חשובות וכו´. במשך ה-3 שבועות שלפני רמזנו לו כל הזמן שמחכה לו הפתעה גדולה והסקרנות היתה ענקית. הוא ניסה לשחד את אחי הקטן שיגלה לו אבל הוא אמר לו דברים אחרים שלא קשורים. האמת היא שאת הכרטיסים הצלחתי להשיג רק 3 ימים לפני היומהולדת אבל מה אכפת היה לי לסקרן אותו סתם... ביום שישי בערב, ביומהולדת עצמה הכנו ארוחה חגיגית, עוגה ונרות ובסוף הגיע "טקס חלוקת המתנות". אחי הביא לו שקית עם אריזת מתנה ואבא שלי פותח אותה ומוציא 2 דיסקים של לאונרד כהן (שהוא אוהב).... מבט של אכזבה בעיניים.... נו, אז זאת כל ההפתעה???? ואז עליתי לחדר שלי והבאתי את הקופסה.... - ארגז בגודל מטרXמטר ארוז יפה. והוא אומר לי - זה קל נורא... ואז הוא פותח ומוצא ארגז קצת יותר קטן גם עטוף יפה , פותח גם אותו ומוצא עוד ארגז.... ארזתי 5 ארגזים אחד בתוך השני עם סרטים צבעוניים. בתוך הארגז החמישי היה המון קלקרים קטנים שבתוכם צפה אריזת מתנה קטנה. כשהוא פתח אותה הוא ראה את הנרתיק של חברת הנסיעות, פתח את הנרתיק וראה את כרטיסי הטיסה - מבט של הלם בעיניים. ואז מיקדנו אותו שהוא טס תוך 8 שעות בערך.... שוק טוטאלי!!!! אחרי שעה כשהוא נרגע מההלם שלחנו אותו לארוז ולישון. עד היום הוא לא קולט איך עשינו לו את זה... היה ענק!!! ההפתעה הכי יפה שעשיתי למישהו אי פעם!!!

YaelSF

New member
חבל"ז של רעיון !!!!

הבעיה שהעבודה שלו זה חו"ל אז המנוחה שלו זה להיות בבית. ולכן זה צריך להיות חומרי כי כאלה דברים אי אפשר לארגן לו.

Hadar p

New member
אז אולי להזמין להם מלון בארץ כולל

חבילת ספא מפנקת....ולהפתיע באותו רעיון כמו חו"ל

YaelSF

New member
תודה המון על העזרה והרעיונות ....

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. נועה- כן, הייתי רוצה לשמוע פרטים.

למעלה