הבנתי אותך כבר בפעם הראשונה
ניסיתי לומר שה"סטאז'" הזה יהיה חסר ערך אם לא תגדיר מטרות ספציפיות של מה אתה מחפש. שחק ב"נדמה לי" וענה לעצמך על השאלות הבאות:
1) עבור מי אתה עובד? (אפשרויות - בעלי האתר, מישהו שרוצה לקנות את החברה, אתה מחפש פרצות אבטחה כדי לקבל עליהן פרס, צוות השיווק של אתר מתחרה שמנסה למצוא "למה אנחנו טובים יותר", ועוד כיד הדמיון הטובה עליך).
2) מה המטלה הספציפית עליה אתה עובד? (אפשרויות - "יש פיצ'ר חדש, נבדוק איך הוא משתלב עם שאר המערכת", "שינינו תשתית ועכשיו מבצעים בדיקות רגרסיה", "אני מבצע בדיקות נגישות", "אני בודק שהאתר עומד בתקן מסחרי שדרוש לו כדי לקבל רישיון" וכו')
3) אילו דברים מעניינים אותך כדי להכריז על מטלה מוצלחת? ("שגיאות כתיב באתר", בעיות בזמני עלייה, שיבוש מראה בגלישה דרך טלפון, פיצ'רים שלא עובדים, תמונות חסרות, סתירות בין התקן לבין מה שיש בפועל באתר ועוד ועוד ועוד).

אחרי שיש לך את הדברים האלה בראש, כל מה שנשאר זה לצאת ולחפש. כל עוד לא תגדיר לעצמך (או תמצא מישהו שיגדיר עבורך) את התשובות לשאלות האלה, אין משמעות לשום תרגיל שתעשה.

חוץ מזה, שתי הערות -
1) אין כזה דבר "הבדיקות נעשות לא ע"י כלים כאלו ואחרים". אתה משתמש בדפדפן? במקלדת? בעכבר? אלה כלים. אין שום סיבה שלא תלחץ F12 ותיעזר בכלי הפיתוח השונים (למשל, יש לשונית שמראה את תעבורת הרשת, אחרת מציגה את הDOM שאתה רואה על המסך, שום דבר לא מונע ממך להשתמש בפרוקסי (פידלר הוא נקודה טובה להתחיל איתה, אם אתה עובד עם חלונות) כדי לקבל קצת יותר שליטה על מה שקורה.
אתה גם יכול להתקין תוספים לדפדפן כמו bug-magent , EditThisCookie,
wave (
http://wave.webaim.org/extension/) ולקבל אולי רעיונות חדשים.

2)"בדיקות מקיפות על כל האתר" זה משהו שייקח לך עשרות שנים לבצע, כדאי לך להתנער מצורת הניסוח הזו כמה שיותר מהר - אני מבין שאתה מתכוון לבדיקות רוחב שטחיות שמכסות את כל ממשקי המשתמש שחשופים לך, אבל סתם ככה בשביל הכיף - האם חשבת לבצע את כל הבדיקות שלך על חמישה דפדפנים ושלוש מערכות הפעלה? זה עשוי אולי לשנות משהו, בתיאוריה. ומה עם גלישה דרך חיבור איטי או לא יציב? ואיך משפיעים תוספים כמו adblock על המוצר? והאם האתר כתוב באופן שקל להנגיש לבעלי מוגבלויות? קל להמיר לשפות אחרות? מסוגל להתמודד עם עומס של אלפי משתמשים בו זמנית? מגן על המידע הפרטי של הלקוחות בצורה הולמת?
נשמע כמו הרבה? זה לא קרוב לבדיקות מקיפות.