עזרה ברעיונות ליום הולדת ילדה בת 8...

עזרה ברעיונות ליום הולדת ילדה בת 8...

באחד הפורומים ראיתי רעיון על יום הולדת כמו מסיבת פיז'מות... שבו הילדים מחינים צעיפים מבד פליז.... אני מתלבטת עם להשכיר מקום שהעלות היא 500 ש"ח לשעתיים .... ומפעיל קוסם ליצן שיעלה לי הון.... חשבתי על משהו אחר לא כמו בעבר שהוצאתי הון..... למישהו יש רעיון למשחקי הפעלה אולי או כל דבר יתקבל בברכה תודה טל טולי

Mon951

New member
היי....הבן שלי יחגוג 8 עוד 3 חודשים

ומה שאני החלטתי לעשות זה לקחת אותו עם כמה חברים טובים שלו לבאולינג. אצלנו בראשון אתה משלם לכל ילד כולל אוכל ושתיה (לא זוכרת בדיוק כמה) אבל זה לא יוצא כל כך יקר, בטח לא יקר כמו לשכור מקום ולהביא מפעיל. סתם רעיון בשבילך...

מסיבת פיג'מות זה רעיון מעולה

כשהייתי בת 9 מישהי בכיתה עשתה כזה יומולדת (עם תחרות הפיג'מה היפה ביותר) והיה מאוד מוצלח. אתם יכולים גם להשאיר את החברות הקרובות לישון שם אח"כ.

הבת שלי

חוגגת יום הולדת 7 רק באפריל וכבר מתכננת את מסיבת הפיג'מות שלה.... על סדר היום <או הלילה> החלטנו על יום שישי בערב 5 חברות טובות מהכיתה כולן מגיעות בפיג'מה כמובן. מתחילים בסרט נחמד בדי וי די עם פופקורן וכל מיני קשקושים. ממשיכים עם יצירה. אני קונה חרוזים יפים וכל אחת תבחר איזה תכשיט היא מעוניית להכין. לאחר מכן, עוברים לאיפור. נאפר את כולן באיפור עדין ולבסוף, תגיע שכנה שיודעת לקלוע צמות <כאלו של האתיופיות>. לדעתי זה מספיק לערב אחד לילדות קטנות. כולן נשארות לישון אצלנו <שקי שינה> ובבוקר <שבת> נאכל כולנו ג'חנון ביחד וכל אחת חוזרת הבייתה. מקווה שנתתי לך קצת רעיונות מזל טוב

דיברתי עם הבת שלי וסיכמנו על רעיון........

אז ככה כולם יבואו עם פיזמות אני מקווה חחחחח...אפילו אני אהיה ...צריכה לקנות אין לי פיזמה חחחח.. הבית יהיה חשוך בהתחלה לכניסה עם מנורות אולטרא סגולה שיכנסו כולם יהיו זוהרים.... כל ילד בבואו יקבל כובע שאני אכין בצבע לבן שיזהרו יותר וזנ יגביר להם את ההתלהבות.... אני מפזרת בכל הבית מלא מלא כוכבים לבנים אתלה אפילו על הקיר תקרה יהיה מגניב... בקשר לפעילויות הוצאתי מלא מלא מהאינטרנט -משחק בינגו של חיות ים.... מלא משחקי זוגות קבוצות... בעיקר לגיבוש צחוקים וחוויה מהנה אני בטוחה שיהיה להם כייף כייף כייף... המון המון הפתעות. התאריך המיועד זה ב-12 לדצמבר העשה לה אחרי חג חנוכה.... מזל שהילדה מסכימה היא לא רצתה בהתחלה להתפשר -רצתה יום הולדת בסגנון פיות..... אולי שנה הבאה...

למעלה