עזרה בשווק אתר אינטרנט

עזרה בשווק אתר אינטרנט

יש לי אתר אינטרנט לציורי שמן שמוכר בעיקר בחול. אני מעוניין להתחיל לשווק אותו בארץ, חשבתי דרך אתרי הקופונים ב 50% הנחה. אני מחפש רעיונות לשיווק האתר www.luxuryoilgallery.com תודה

תהליכי שיווק הם לא זבנג וגמרנו

איך יתכן שהאתר שלך נקרא גלריית לוקסורי ואתה רוצה להתחיל לשווק בארץ ב- 50% הנחה מה עם המיתוג שלך ? מה המיצוב שאתה מבקש לעצמך ? אם אתה רוצה לפתח קהילה של צרכנים שאוהבים את העבודות שלך ורוצים לקנות אותם עם הזהמן או להמליץ עליהם בסביבתם הרעיון הכי טוב שאני יכולה לתת לך הוא להתחיל עם תהליכי שיווק מובנים, באינטרנט. הקופונים יכולים להתאים אולי לאיזו מכירה עונתית אבל חבל שזה מה שימצב אותך.

hatky

New member
זה לא בהכרח רע, קהל החשיפה ענקי

מבצע כזה של 24 שעות עדיין לא קובע מחיר. כשבוגר ראנץ עכשיו עשו 50% אתה חושב שלא יבואו יותר לקנות במחיר מלא? ספק... אבל כן, זה סוג של מבצע חד פעמי אחד ולא תחליף לדברים אחרים.

itayran

New member
הכי טוב שיש!

אני חושבת שאתה חייב להיעזר בחברה שתבנה לך מיתוג. אני פניתי בעבר לחברה בשם סמדר מחט עיצוב גרפי אשר מספק גם שירותי מיתוג. הם היו מדהימים. הם בנו עבורי את המיתוג המתאים והנכן עבורי. מומלץ מאוד!!! smadar.co.il

AsafTv1

New member
הנה עזרה...

אתרי קופונים יכולים להיות יעילים, למרות שבמקרה שלך אני לא יודע עד כמה... בכל מקרה כאן תוכל לקבל בחינם ספר שמלמד על שיווק באינטרנט תהנה http://www.asaf.tv

למעלה