עזרה בשידרוג

rikim2

New member
עזרה בשידרוג

שלום לכולם אני בעלת בקתות עץ .יש לנו בקתה קטנה נוספת ליד הבקתות (בגודל של 2 על 3 מ' בערך ). מחפשת רעיונות - מה הייתם רוצים שיהיה עוד ליד הצימר? הרעיונות שלנו הם :סאונה , בקתת שעשוע לילדים , בקתת מטבחון. מחפשים עוד רעיונות לפני שנחליט מה לעשות על מנת לשדרג. תודה לכל העונים.

Forum User

New member
מאוד תלוי בקהל היעד שלכם ועוד

זה רעיון מצויין לשאול את קהל היעד לגבי יעוד עתידי, אך חסר מידע: האם הבקתות שלכם מיועדות למשפחות או לזוגות? האם יש מטבחון בבקתות או רק פינת קפה? באיזה איזור בארץ אתם נמצאים? האם שאלתם אורחים שכבר היו אצלכם מה דעתם? מכירה את הפתגם "אורח לרגע רואה כל פגע"? בד"כ אורחים ידעו להגיד מה חסר, או מה טעון שיפור...

rikim2

New member
תודה

תודה על התגובה המהירה.הבקתות מיועדות גם למשפחות וגם לזוגות שמאכלסים אותן בעיקר מחץ לחגים וחופשות הקיץ.יש בבקתות מטבחון , יש ג'קוזי גדול,פינת חי בקרבת מקום וכו'.כעקרון הבקתות ברמה גבוהה והאורחים עד כה (בעיקר הזוגות) היו בעד סאונה או בקיצוניות השניה אמרו שזה מיותר ויש הכל. אנו נמצאים בדרום הגולן. אם חשוב לך אוכל לכתוב לך את כתובת האתר במסר אישי כדי שתוכלי להתרשם ולייעץ .אנא הודיעי לי אם את רוצה בכך ושוב תודה

Forum User

New member
שלחי מסר בכיף

סאונה נראה לי רעיון מצויין (שגם אתם תוכלו להנות ממנו!), ביחוד אם אפשר להוסיף בחוץ בריכת טבילה להשלמת החוויה...

אילילי

New member
אולי רעיון

הייתי שוקלת אולי מעין "חדר משחקים" ממנו יוכלו להנות גם גוגות וגם משפחות. שולחן ביליארד,שולחן כדורגל מקצועי, שולחן וכורסאות ולידם מדף עם משחקים כגון רמי קלפים או מונופול.

rikim2

New member
חדר משחקים

הבקתה קטנה מידי עבור שולחן ביליארד וכדומה. משחקים קטנים (רמי,שש בש הגיון וכו') אנו שמים בכל בקתה. תודה על החשיבה והרצון לעזור

למעלה