עזרה בשיווק אתרים

justsomeone3

New member
עזרה בשיווק אתרים

שלום אני סטודנט בטכניון למדעי המחשב שנה ב' בגלל הלחץ בלימודים וחוסר זמן לעבודה רגילה התחלתי לעבוד בשיווק רשתי רציתי לבקש טיפים לשיווק באינטרנט כי אני יודע שזה לא דורש יותר מידי זמן אבל אני לא יודע איך ואיפה לשווק יש לי שני אתרי אינטרנט 1. הוא שאני בניתי והוא בעברית והוא מציג רק את המוצר של החברה 2. הוא אתר שהחברה הביא לי הוא באנגלית הוא יותר מושקע ויש שם הסברים אל הצטרפות לחברה וכו' החברה עוסקת בתחום התיירות אבל זה בעיה לפרסם את האתרים האלו בפורמים של טיולים כי לרוב סוגרים אותם בגלל שזה פרסום אני ישמח למדריכים בנושא ואני ישמח למדריך איך לפתוח אתר עסק בפייסבוק ואני ישמח לכל עזרה בנושא תודה זה האתר האישי שבנתי www.WorldVentures.area.co.il וזה אתר מהחברה arkady.worldventures.biz לאלו שאין משהוא מועיל להגיד בבקשה תנסו להימנע מלהגיב תודה

justsomeone3

New member
הם לא בדיוק עזרו לי

היי אני כן בדקתי את מה שענו לי שם אבל לצערי זה לא עזר כל כך אני גם מוכן לקנות למשל ספרים בנושא אבל אני רוצה המלצה אישית לגבי אחד כזה וכמו כן הסבר לאיך אני פותח דף בפייסבוק או לינק להסבר כזה ואים מישהוא אולי מכיר מישהוא שיודע לבנות דף בפייסבוק משהוא יפה ומעניין אני ישמח שתקשרו אותי איתו עדיף שהוא יהיה בחינם או נגיד תמורת תשלום לא גדול במיוחד (כי בשביל מחירים רגילים אני מכיר אנשים אישית גם ) תודה רבה

איך אתה יודע שזה לא עזר לך?!?../images/Emo2.gif

האם ניסית ליישם? זה לא נשמע רציני לבוא ולהגיד "זה לא עזר" ולהמשיך לבקש עצות בלי שאתה מתנסה בזה בפועל. לגבי פתיחת דף בפייסבוק - אני מצרפת לך קישור לאתר שיש בו הרבה סרטוני הדרכה חינמיים בנושא פייסבוק. לגבי בניית דף ע"י מישהו אחר- אם זה מישהו מקצועי הוא לוקח על זה כסף. זו פרנסתו.

כדי לדעת איך ואיפה כדאי כדאי להתחיל בהתחלה

וההתחלה היא שיווק בפני עצמו דווקא בשיווק רשתי יש המון עזרה בתחום השיווק אבל לא ממש בשיווק באינטרנט כמי שמכירה את עולם השיווק הרשתי ממש מבפנים אני ממש מעודדת אותך לאמץ את ערוץ השיווק באינטרנט כי הוא אכן בעל פוטנציאל גדול מאוד אבל!!! המפיצים לא מגיעים ללא עבודה וגם שיווק באינטרנט דורש את העבודה שלו...מקווה שיש לך זמן לזה. רצית קישורים למידע וחומר חינמי, הנה עוד כמה בשבילך אבל כמו שאמרה אביטל לפני: החוכמה היא ליישם !!! 1. קישור לוובינר בחינם שנושאו: מיתוג אישי באינטרנט לאנשי שיווק רשתי 2. קישור לקורס שיווק באינטרנט בוידיאו - ללא תשלום (מבוא די מקיף ומעורר לעשייה ולגיבוש העסק ) מקווה שיהיה לך לעזר, בהצלחה

justsomeone3

New member
שאלה לקרן

רציתי לשאול מתי ואיפה את מדריכה/מרצה אל שיווק באינטרנט אם אפשר מחיר גם יהיה טוב תודה

מתי ואיפה וכמה

הי, יש הדרכות אונליין בשידור חי יש הדרכות אונליין מוקלטות יש ערכת קורס מקיפה ללימוד עצמי עם ליווי שיווקי בקבוצה ויש את החממות לקידום עסקים שההרשמה אליהן בעיצומה איך אדע מה מתאים לך ? במקום למכור דרך הפורום, אשמח שתשלח אלי מייל, ספר לי מה מעניין אותך ואשמח לתת לך את כל הפרטים בכל מקרה, אין סודות, הכול מפורט גם באתר שלנו תחת הקטגורייה: לימודי שיווק באינטרנט. הכתובת שלי: [email protected] ערב טוב קרן

justsomeone3

New member
תודה

תודה לאביטל וקרן אני יעבור אל זה מחר אבל ניראה לי נחמד אני עדיין ישמח לעוד חומר בנושא כי לרוב שיווק רשתי לא כל כך פופלרי לשווק דרך אינטרנט (לרוב זה אישית) אבל לפי דעתי כדאי להשקיע גם באינטרנט ולגבי זה שאני לא מיישם אני דווקא כן ישמתי אבל בשבוע אחד פנו אלי רק פעם אחת ולכן ביקשתי רעיונות אחרים עוד פעם תודה רבה לכן אל העזרה וכמובן אני ישמח לעוד מקורות מידע

חשוב לזכור, שיווק באינטרנט זה כמו בחקלאות

צריך לעבור לפעמים את ארבעת עונות השנה עד שקוטפים פרי בשל ועסיסי לא כל התהליכים הם כמו הפסיפלורה שמניבה פרי פעמיים בשנה
סבלנות ו...לזרוע, להשקות, לדשן, לטפל, ושוב ושוב עד התנובה המספקת

למעלה