עזרה בשינוי קריירה

ligo66

New member
עזרה בשינוי קריירה

שלום רב, לאחר 10 שנים בתחומי ההנדסה וההייטק אני מרגיש שאני צריך לעשות שינוי בקרריירה לכיוון הדרכה ,ניהול או אפילו שיווק הבעיה היא איך? היות וכרגע אני לא עובד ולומד תואר שני במנע"ס ( מתוך כוונה בעתיד להתקדם לתחומי ניהול) אינני מצליח למצוא עבודה! קורות החיים שלי מייצגים את הדברים שאינני רוצה לעסוק בהם! מה עושים ??

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
שינוי מותאם של קורות חיים

שנה את ההדגשות בתוך הקורות חיים. תזכיר את הרקע ההנדסי שלך אבל תן יותר עדיפות ללימודי תואר שני במינהל עסקים ולהכשרות בתחומי הניהול וההדרכה. בכל מקרה, לא קל לעשות הסבה ולהשתלב במקצוע החדש, אבל אם החלטת וזה בהחלט דורש אומץ ,תלמד להתעקש עד להשגת המטרה.

פשוט

תרשום את הקורות החיים שלך כמו שצריך רגיל בלי ליפות להדגיש או לשנות תאמין לי המעסיק בדרך כלל יודע הכול וגם אם הוא לא יודע אל תדפוק את עצמך כי בסופו של דבר זה מה שבנית והשגת בימי חייך ובכלל ועם זה מה שאתה הולך הלאה כמובן השכלה ובעיקר נסיון מעשי בתחום שאותו אתה רוצה במיוחד אם אתה עצמאי ועוד יותר עם קשרים שיכולים לשמור ולבטח את עתידך המקצועי כמובן אם יש חבר ואו מישהו אחר שיכול לעזור לך מה ללמוד ובכלל לעזור בתחום מה טוב אל תשכח סמוך על עצמך וכמובן גם אם אתה לא מצליח למצוא עבודה הכי מתאימה תמשיך הלאה וזה הכול בהצלחה בחיים בכל תחום

למעלה