עזרה בשינוי שיבוץ דחוף!!

לינוי176

New member
עזרה בשינוי שיבוץ דחוף!!

שלום, התגייסתי למשקית חינוך באחד מבסיסי חיל האוויר לא מזמן. לא טוב לי שם ואני לא מתכוונת להשאר ואני מחכה לסיים את זמן ההסתגלות שלי כדי להגיש טופס 55.
אני רוצה לבקש להיות משקית חינוך בגדוד אבל וזה גם משקית חינוך אחת לכל גדוד איש בחיל האוויר? וגם בכל גדוד יש משקית אחת אז זה מעבר שהוא הרבה יותר קשה נראה לי
בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי בזה ותגידו לי כל מה שאפשר ויכול לעזור לי כדי להיות משקית חינוך בגדוד.. איזה פטורים מונעים, מה יכול לעכב?

noboya

New member
מעבר חיל

אם לא טוב לך כרגע - בשלב ההסתגלות, יכול להיות שזה ישתנה בהמשך. את רק בהתחלה ובקושי נתת לתפקיד ולאנשים הזדמנות. אין מקומות "קלים" בצבא וסביר להניח שאם תעברי בסיס גם אותו לא לגמרי תאהבי.
בגדול אני ממליץ לך לקחת את הזמן ולהישאר עוד קצת.
&nbsp
אבל, אם את באמת רוצה לעבור...
מה שהכי יעכב אותך הוא שאת רוצה לעבור מחיל האויר לחיל אחר.
בגדול לא חייבים טופס 55 כדי לעבור, זה רק במצב שבו אין הסכמה בינך לבין המפקדים שלך.
אם המפקדים שלך מבינים ומסכימים שתעברי את יכולה כבר עכשיו. הם כבר יסבירו לך איך.
&nbsp
צריך גם לציין שאם את לא מתנדבת ויש לבסיס שלך מחסור במש"קיות חינוך יש מצב שאפילו טופס 55 לא יעזור ("לא טוב לי" הוא לא ניסוח שנתפס יפה בעין צבאית, זה נשמע בכייני).
&nbsp
לגבי פטורים וכו' - אין לי מושג.

לינוי176

New member
דיברתי כבר עם המפקדים שלי

ולא אי אפשר לעבור עכשיו.
צריך לסיים את זמן ההסתגלות שלי ורק אז להגיש טופס ולבצע את כל התהליך למרות שאני מתנדבת.
והעניין במקום שאני נמצאת בו זה שיש עומס במשקיות חינוך אז לא נראה לי שתהיה בעיה לעבור.... הבעיה שאני רוצה להיות בגדוד ואין לי מושג מה הצורך במשקיות חינוך שם ואיפה.

למעלה