עזרה בשיעורי בית....

hiline

New member
עזרה בשיעורי בית....

היי יפעת... נתקלתי בהרבה בעיות בשיעורי הבית של השבוע וכבר מתפוצץ לי הראש מלחשוב. התייעצתי עם דניאל וגם הוא לא בדיוק שלם עם השיעורים. בשאלה 1 לגבי העיצובים הסימטריים והאסימטריים- צריך ליצור את המוצר או רק לרשום אותו? ומה ז"א גרפיקה? וזהו, נכון לעכשיו... תודה רבה, הילה
 

oritag

New member
נשמח גם אנחנו לעזור לך בשיעורי בית

ויש לי טיפ קטן, מאוד מאוד חשוב ללכת הביתה מהשיעור כאשר מובן לחלוטין מה צריך לעשות בבית. אני למשל כותבת או מקבלת את השיעורים כתובים. קוראת בכיתה, המורה מסביר, ואם יש שאלות שואלים. כשאני ניגשת לעשיית השיעורים, אני קוראת שוב פעם את התרגיל, אפילו כמה פעמים ואז מתחילה לעבוד. צריך להבין מה רוצים ממך בכלל. וכך יהיה גם במבחני כניסה. ששם יהיה כתוב בצורה מפורטת מה הם מבקשים, וצריך לשים לב לכל הפרטים. לגבי הבעיות בשיעורי בית.... איך יהיה מעניין ומאתגר אם תפתרי את הבעיות תוך שנייה... מסתבר שעיצוב זה לא משהו ששולפים מיד מהשרוול, למרות שלפעמים "הפתרון" כ"כ פשוט, שנדמה שהוא היה גם פשוט למציאה ולעשייה. ומעניין אותי לדעת מה זה "לא שלם עם השיעורים", יש תרגילים ומשימות ואתם תעשו אותם מעניינים, ותקחו אותם לכיוונים שמעניינים אותכם. התרגיל הוא כיוון למחשבה, התוצאה היא לגמרי שלכם. ב ה צל ח ה ! ! !
 

hiline

New member
תודה רבה!!!

קודם כל תודה רבה! דבר שני- אני מבצעת את הטיפ על בסיס קבוע... אבל עדיין, כשאני מגיעה הביתה אני פתאום בבלק-אאוט מוחלט. "לא שלם עם השיעורים" משמע לא בטוח במאת האחוזים. כן, כולנו יודעים שעיצוב יכול לקחת אותנו למחוזות שרק אנחנו חלמנו עליהם, אבל חשוב להבין את המטרה. בכל אופן, תודה רבה!!!
 
תשובה לשעורים../images/Emo97.gif

ראשית,כן,צריך לצייר,סמטרי וא סימטרי.לעשות סקיצות בלבד. שנית,אם הראש כואב לך מזה,סימן שאת משקיעה בכך מאמץ מיותר. צריך לשחק עם הצורות,לא לאלץ אותן להיות משהו.פשוט לשחק... שנית,אורית צודקת ותודה לך,זה חלק מהעניין להתמודד עם השאלות. לגבי המטרה,השאלה כתובה כפשוטה.לא מנסה להתחכם.תקראי שוב,מה שכתוב לזה הכוונה. ואל תשפטי את עצמך לחומרה,פשוט תעשי מה שנראה לך נכון. בהצלחה, יפעת
 
למעלה