עזרה בשיפוץ!!

באדי

New member
עזרה בשיפוץ!!

מי יודע איפה אני יכול להשיג סכמות פירוק/הרכבה למאיידים של: מזדה 323F 92 רנו 19 92 1700סמ``ק (מנוע F2N) סוזוקי סוויפט שנת 1986 מנוע 992סמ``ק תודה מראש על העזרה.

itzik93

New member
ל- kitt

לא נראה לי שיש כאלה בארץ - תקן אותי אם אני טועה.... ואם יש, אשמח לשמוע איפה.

drorzi

New member
כמעט ואין אבל אפשר להזמין מאנגליה

אני הזמנתי לכל הרכבים שהיו ברשותי ספרים מהאתר של הינז, שירות מעולה ועל הספרים אין צורך להוסיף http://www.haynes.com

באדי

New member
לגבי הספרים של היינס!!

אז את הספרים האלו אני מכיר כבר שנים אבל : 1. לגבי רנו 19 יש ברשותי את הספר (הוזמן מאנגליה בדואר!) הפרק שמסביר על המאייד מאוד כללי וללא סכמת פירוק/הרכבה של המאייד עצמו. 2. לגבי סוזוקי סוויפט 1986 לא קיים כזה ספר (כאילו שהרכב הזה לא יוצר מעולם). 3. לגבי המזדה 323F שנת 1992 אני לא מכיר את הספר. בכל אופן ``בשביל לשתות כוס חלב לא צריך לקנות פרה`` כלומר זה קצת מוגזם לקנות ספר כאשר כל מה שאני רוצה זה לשפץ מאייד. אשמח לקבל סכמות פירוק/הרכבה למי שיש ברשותו. תודה מראש.

drorzi

New member
אז ככה :

אני לא יודע בדיוק על סכמות מדוייקות אני מציע שתריץ חיפוש ב YAHOO או מנוע חיפוש אחר על : solex carburetor או weber carburetor ובאתרים שיעלו אני מקווה שתמצא את הסכמות המבוקשות או תיאור. אני חושב שמי שיקנה סוויפט זה לא בדיוק מי שירצה להתלכלך בפרוק של הבוכנות של האוטו ואולי ימכרו 4 עותקים של הספר לכן אני לא מתפלא שאין כזה. דרור

מאפין

New member
haynes

מי יודע האם יש עוד ספר כמו haynes אני מחפש לרכב מיצובשי ספיסוואגן תןדה מראש

מאפין

New member
מיצובישי

כשמריצים את המחשב של הרכב לבדיקה עצמית הוא מודיעה על תקלה בסרבו כלומר מנוע קטן ששומר על סיבובי סרק

מאפין

New member
מיצובישי

חוץ ממוסכי חברה האם אתה מכיר מוסך\כים שמטפלים במערכות הזרקה לחלקיהם באזור הצפון או בכלל

למעלה