עזרה בתוכנה

shahar16i

New member
עזרה בתוכנה

אני מחפש תוכנה שמגדילה את הפונט בהצגה של הספר טלפונים. מהתמיכה של אורנג' נאמר לי שאין אפשרות כזו בתפריט, אבל יש תוכנה שעושה את זה...

NALIZO

New member
ל beaver75

אם כבר יצרת פונטים גדולים יותר תרגיש חופשי לשתף , גם את הקבצים וגם לספר מה ההשלכות ( האם הפונטים בורחים מהמסך , מה עם שאר התפריטים במכשיר - האם משתנים בהתאם לפונטים .... )

beaver75

New member
Re..

Ata kvar yeled gadol we haham,kmo she ani roe..Az timza gam chuwot be azmeha,kmo she mi zman mi zman ani haiti moze..

shahar16i

New member
אני לא מסול לקרוא מה אתה כותב

רק אחרי מאמץ מאוד מיותר אני מצליח, וגם אז אני מצטער שבכלל ניסיתי. אתה מדבר שטויות, מתנשא ולא תורם בכלום. בתור מנהל היתי מרחיק אותך מפה קצת.

NALIZO

New member
ל beaver75

אם היה לי זמן ומכשיר SYMBIAN לבדיקה הייתי יוצר פונטים ובודק אותם , אבל אין לי מכשיר לבדיקה ואני גם רואה את הפעולה מיותרת אם אתה כבר עשית אותה . יש לא מעט אנשים שנתקלתי בהם ( לרוב מבוגרים , וחלקם אף קשי ראיה ) שמחפשים מכשיר עם פונטים גדולים ואני מאוד אשמח להתקין להם משהו שיפתור להם את הבעיה . אני מאוד מקווה שתראה לנכון לשתף את מה שמצאת/עשית הרי זו היא מטרת הפורום . לילה טוב .

beaver75

New member
Re..

Kodem kol,ein fontim be ivrit be gdr. zot omeret ein muhanim,zarih leyazer otam mi fotnim ragilim ptt..Davar sheni,ani sam fontim mi anglit o rusit,we hem meulim,huz mi ein efsharut likroa ivrit im tatkin otam,barur she ani le zarih oto..Bekizur nishbar li leasbir po..Im tirze mida mlea titkasher 054801257,tikabel kol ha chuwot..

למעלה