עזרה בתיכנון טיול

Justin

New member
עזרה בתיכנון טיול

שלום אני עופר ואני בן 19 לפני גיוס אני מתכנן לנסוע להודו לחודש וחצי - חודשיים מאמצע דצמבר יש לי הרבה שאלות בנושא אבל נתחיל מההתחלה ואתם מוזמנים להוסיף המלצות הרעיון העיקרי שלי הוא לשהות בגואה רוב הטיול (אני מחפש רוגע מעורב במסיבות) ואם יתחשק לצאת לאיזה מהם טיולים בסביבה מכיוון שאני רוצה גם לראות את דלהי או בומבי חשבתי לתכנן את הנסיעה כך שאני ינחת בגואה ולקראת סוף הטיול יגיע לדלהי או בומביי (מה מומלץ יותר) לתקופה של שבוע +- ומשם יחזור ארצה השאלה היא איך כדאי לעסור מגואה לדלהי/בומביי ולאן עדיף או בכלל איך לתכנן יותר מדויק את הטיול כפי שאתם רואים אני כולי בבלאגן אז אני אשמח לקצת סדר עופר נ.ב אפשר ליצור איתי קשר גם בICQ 30461763

kogawa

New member
טיול לשונאי טיולים

אם הייתי מתרשם שאתה אכן רוצה ומוכן לטייל, היה לי המון הצעות בשבילך. הרושם שלי שלמעשה אתה כלל לא רוצה לטייל בהודו, אלא לנסות להיות במקומות הכי לא הודים שאפשר, ובחברת מינימום הודים שאפשר, ולכן הצעתי היא שתקנה כרטיס טיסה למומביי ולדלהי, ותעזוב אותך מנסיעות. תישאר מרבית הזמן בחברה מערבית במדינה הפורטוגזית/נוצרית גואה, ומשם למתחם ההארי-ראמה במיין-באזאר בדלהי. טיול בהודו דורש רצון, ועשוי להיות מייגע ומתיש, וההודים עשויים להיות לא נחמדים. אם בכל זאת אתה רוצה להשקיע ולראות את הודו, ציין כמה זמן טיול נטו יהיה לך, נקודת התחלה וסיום (אין דבר כזה "אנחת בגואה") ואוכל ליעץ לך מסלול שיראה לך את הודו האמיתית.

Justin

New member
מה אתה מדבר שטויות

אם היית מקדיש קצת יותר צומת לב להודעה שלי היית שם לב שאין לי יותר מחודשיים לטייל כי אני מתגייס עוד סיבה שאני לא רוצה לצאת לטיולי טרקים מטורפים הפחד הכי גדול שלי הוא שאני לא יחזור לעשות צבא ולכן אני רוצה הודו לייט לפני הגיוס כי לא מתאים לי אירופה עכשיו אם אתה רוצה אתה מוזמן לתת את ההצעות שלך אם לא חבל אבל אל תצהיר הצהרות לגבי מה שאני אוהב או שונא

kogawa

New member
אשמח לעזור לך למרות תגובתך

הקדשתי מספיק "צומת לב" להודעתך, ולא בכדי כתבתי את שכתבתי. אפשר לתכנן טיול של שבוע או שנה בהודו, אבל כשרוצים "הודו לייט" וכשכותבים "הרעיון העיקרי שלי הוא לשהות בגואה רוב הטיול (אני מחפש רוגע מעורב במסיבות) ואם יתחשק לצאת לאיזה מהם טיולים בסביבה " לא נשאר מה לתכנן. הודו זוהי תת-יבשת ענקית, ובטיולי הרבים שם מצאתי שיש המון מה לעשות והמון לראות, ואת זה קשה לעשות כאשר הכוונה לשרוץ במקום הכי פחות הודי. אם תרצה מידע לגבי טיול בהודו, תפרט בבקשה כמה זמן תטייל (וזה יהיה מעט זמן לדבריך), וציין נקודת התחלה וסיום (דלהי או מומביי - אין טיסות לגואה), ואז אוכל להמליץ לך מסלול. אם כוונתך לטייל ולהגיע לחוף המלצתי לבחור במדינת קרלה ובחוף קובלם לייד טריבנדרום. מצורפת תמונת הרחוב הראשי של מומביי ליד תחנת הרכבת VT

xyz567

New member
הבן אדם כולה ביקש המלצות

לא נראה לי שזה המקום לשפוט ולתייג אותו. או שיש לך המלצות למה שהוא מבקש או שתשמור את הביקורת לעצמך.

הינה משהו קל ופשוט שלא ישבור לך

את הראש בדרך ליעד חלומותיך גואה.. נחת בדלהי עיר מקסימה שיש הרבה מה לעשות תנוח כמה ימים תכיר קצת את הודו ובמיוחד את ההודים המקסימים וחמי הלב שם ואם אתה אוהב קניות שווקים לא יחסרו לך שם. משם אתה יכול להגיע ברכבת אל בומביי עיר די גדולה ורעשנית שהתחבורה העיקרית בה היא מוניות .למען האמת אין הרבה מה לחפש שם אולי כמה איזורים שהיפים בהם קרוי "מיני מנהטן" זהו איזור של ביניינים רבי קומות שלרגע אחד אתה עוד עלול לחשוב שאתה נמצא בניו יורק.. משם רכבת אל יעד חלומותיך גואה

nuki d

New member
תיקון קל

יש טיסות ישירות לגואה (אני לא זוכרת עם איזה חברה, אבל נדמה לי שאל על) הם פשוט רק לעד שלושה חודשים, שזה דווקא יכול להתאים לך, שווה לך לברר

Justin

New member
תודה רבה באמת יש טיסות ישירות

לגואה עד 3 חודשים שזה מתאים לי הבעיה שכרטים כזה יקר ב 200$ מכרטיס לדלהי ולכן אני חושב איפה להתחיל הייתי מעדיך לסיים באיזור הערים הגדולות

למעלה