עזרה בתימחור

ronenaviv

New member
עזרה בתימחור

אהלן כולם..מה נשמע?:) ככה, אני צריך עזרה בתימחור קצת.. זה אתר ענק שכולל: - מערכת סטטיסטקה - מערכת לעדכון דפי האתר, הוספה, עריכה, מחיקה, קישורים -מערכת אינדקס אתרים -טופס יצירת קשר ומענה אוטומטי. -מערכת מועדון חברים עם אפשרות הדבקת מודעות ועדכון דף הראשי של המועדון על ידי המנהל -אפשרות רכישה של כרטיסים אוןן לין כולל מערכת שבודקת אם נשארו מקומות פנויים במופע ומעדכנת במידה ויש רכישה + סינכרון עם מערכת סליקת אשראי של חברה צד שלישי. -עיצוב מלא של האתר -ניהול חברים המועדון, הוספה, מחיקה, עריכה. -מערכת עדכון מופעים: הוספת מופע,עריכה, מחיקה, חיפוש מופע לפי תאריך. זהו בערך.. מחיר?:)

ilaya

New member
אתה שואל כלקוח או כמבצע ?

כי אין לזה ממש תשובה... תוכל למצוא בטאגליינס הודעה על "תורת התימחור" שם מוסבר איך בד"כ נהוג לתמחר. אבל מן הסתם, הכל תלוי ברמה של מבצע העבודה. אם תיקח את חברת SCEPIA , אין ספק שתקבל אתר "דה לקס" אבל גם תשלם בהתאם. אם תיקח בחור צעיר, בהנחה שיש לו נסיון עם בניית חנויות וירטואליות וסליקה, סביר להניח שתקבל מחיר הרבה יותר שפוי. ההפרש בין השניים יכול להגיע להערכתי לאלפי דולרים אם לא יותר... בהצלחה !

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif ../images/Emo5.gif

קיבלתי קוד של Scepia לשדרוג לפני כמה חודשים. מדובר על אחד הקודים הגרועים שראיתי בחיי. דברים שלא חשבתי שמישהו בכלל מסוגל להעלות על דעתו. החברה הזו משתייכת לסוג החברות בהן המהירות חשובה הרבה יותר מהאיכות. פס ייצור של אתרים. המתכנת צריך לעבוד כמה שיותר מהר, וכל עוד זה עובד - הכל מתקבל. זוועה. מצורפת סתם דוגמא של קובץ JS... ה-ASP הרבה יותר גרוע.

ilaya

New member
יכול להיות, אבל האתרים שלהם נראים

בהחלט דה - לקס. אני מניח שזו דוגמא אחת לכך שהמותג לא תמיד קובע....

ronenaviv

New member
מסכנונת..

זה באמת ניראה זוועה.. יהיה טוב...מבטיח:) תתנחמי בזה שאני ער כל יום בחמש לפנות בוקר, נוסע לתל אבי וחוזר לפנות בוקר שוב, ולא משנה עם יש הכנסות או אין, משכורות צריך לשלם..וזה כאב ראש.:) יהיה טוב

למעלה