עזרה בתיק

עזרה בתיק

שלום לכולם דיברתי עכשיו הם משהו שחזר מתאילנד- והוא אמר לי לא לקנות תיק בארץ אלה שם (הוא קנה תיק 120 ליטר - ב-80 ש"ח) שווה באמת לקנות שם או שזה סיכון מיותר?

בגדול לא שווה...

התיק לא יחזיק מעמד זמן רב... אבל שוב תלוי מה אתה עושה אם אתה מטייל רק בתאילנד אז אולי זה שווה אבל אם אתה גם מטייל בארצות אחרות ומטראק אל תקנה שם בשום פנים ואופן... רוב התיקים שם מזויפים האיכות ירודה ואם הלך התיק זה דופק את כל הטיול אחד הדברים הכי חשובים בטיול הוא התרמיל זה מה שמבדיל בין פצצה של טיול ל-(סליחה על המילה מראש אני מתנצל)חרא של טיול. תיק לא נוח יגרום לכאבי גב לאי נוחות ולעצירה ולפי דעתתי זה אחד מהדברים שהכי חשוב להשקיע בהם. אתה לא חייב אפילו לקנות חדש כנס לפה כאן תמצע מידע על חנות לתיקים משומשים במחירים ממש מצחיקים ומהחברות הטובות בעולם כמו LOWALPINE ו-karrimor . בהצלחה

סניפטר

New member
אני קניתי מהם את התיק,השק''ש

והנעליים וכמובן עוד ציוד עזר למטייל ואני רוצה להמליץ לך על החנות הזו 1 הם זולים בטרוף 2.צוות החנות מקצועי 3.הם דואגים גם להורי המטיילים יש להם ספר הסברים (חינם) ועוד 1001 סיבות

סניפטר

New member
תיק מחברת NIKKO

עלה לי 600 שח' היה לי הכי נוח אתו אפילו עם 30 קילו ציוד על הגב. נעליים של חברת (CORDURA (GASPO האיטלקית שק שינה סטנדרטי 200 שח' (מתאים עד 5- מעלות)

נו יפה ב-600 ש"ח אתה קונה

LOW שזוהי אחת החברות הטובות בעולם לתרמילים... אוקי הוא משומש אבל את מי זה מעניין? זה תיק עם אחריות לכל החיים....

agnostic

New member
רק לאו אלפיין...

רק רק רק. יש לי תיק שלהם איזה 6 שנים , והוא עבר כל דבר שאפשר לחלום עליו ( אני לא אמרתי מארב ..), ולא נפתח בו אפילו תפר קטן קטנטנן אחד. שווה כל שקל/אירו/דולאר.

למעלה