עזרה בתירגום

o a k y

New member
עזרה בתירגום ../images/Emo122.gif

שלום! אני צריך לשלוח מייל לבעל תוכנה ואני זקוק לעזרה בתרגום של המכתב לאנגלית. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש! ---- המייל ---- "שלום רב! הורדתי את התוכנה WebStripper שהמליצו לי עליה ואני ממש חייב להודות לך - התוכנה נהדרת! רק רציתי לשאול אותך, יש לי אינטרנט בכבלים ובטעות בחרתי בפתיחה שיש לי dial up. כשאני הולך לאפשרויות בתוכנה מסומן לי שיש לי דיאל אפ ואיפה שכתוב: connection כתובת ff_sexo 2350. אתה יודע מה זה? התקנתי את התוכנה על מחשב אחר וההגדרה הזאת לא הייתה. מה זה יכול להיות לדעתך? זה מסוכן או משהו. תודה רבה, פבלו" ---- סוף מייל ---- תודה רבה!

Eldad S

New member
אנסה את כוחי בתרגום הקטע

Hello, I dowloaded the WebStripper after I received people's recommendations for it, and I really thank you - the program is great! I just need to ask you the following question: While I access the Internet through the Cable TV, I made a mistake and chose the "dial up" option. When I go to the software options, it is checked as if I access through "dial up", and in the connection rubric, the address is "ff_sexo 2350". Do you have any idea regarding the above settings - what it means or is it possible or required to change it? I installed the program on another computer, but the above settings did not appear there. What do you think could be the reason? Can it cause any damage, or impair any of the settings? Thanking you very much in advance, Pablo.​
פבלו, תרגמתי את הטקסט שלך די בחופשיות והוספתי גם כמה דברים שלא כתבת במקור. אם למישהו יש הערות, או תיקונים להבנתי את הנקרא - אשמח אם תוסיפו, תתקנו, תשנו.

o a k y

New member
תודה רבה!

שלחתי את המייל. תודה עזרת לי מאד מאד!!

NerdX

New member
רק הערה קטנה

בנושא האינטרנט בכבלים, אתה תירגמת זאת כ: Internet through the Cable TV הכוונה הנובעת מן המשפט הוא שהוא משתמש באינטרנט דרך הטלוויזיה בכבלים, לעומת זאת כוונו של פבלו הייתה אינטרנט בכבלים - אינטרנט שהתשתית בה הוא עובד היא התשתית שבה עובדת הטלווזיה שמחוברת לכבלים. אני הייתי מתרגם זאת כ: While I access the Internet using my broadband cable connection... הכוונה פה היא לאינטרנט בפס רחב אשר עובר בכבלים, כפי שהוסבר לעיל. פרט לזו אין לי הערות נוספות, ורק אוסיף שיפה שניסית והצלחת לעזור לפבלו. -בברכה, NerdX

Eldad S

New member
תודה רבה ../images/Emo70.gif

אני כמובן מקבל את הערתך (תודה, דווקא בניסוח עניין זה לא הייתי בטוח, וקיוויתי שמישהו כאן יתקן אותי). חבל רק שפבלו כבר שלח את המכתב. איידע אותו במסר אישי על התיקון, ואציע לו לשלוח את האימייל שוב, mutatis mutandis. שוב תודה!

למעלה