עזרה בתכנון טיול להודו

עזרה בתכנון טיול להודו

ערב טוב לחברי הפורום
זוג חברות מתכננות לטייל בהודו במהלך חודש אוגוסט(מודעות לגבי מזג האויר)למשך 16 יום,
נוחתות בדלהי משם ברכבת לאמריצר ,ממשיכות לדרמסאללה ומשם לרשקש וחזרה לדלהי,שכירת רכב לסיור ברגסטאן,
מספר שאלות
1 מה אפשרויות הנסיעה מדרמסאללה(אזור הכפרים בגסו ודרמקוט)לרשקש ואם יש מקום מענין בדרך שאפשר להקדיש לו יום,
2 ברגסטאן מתכוונות לטייל 5 ימים באגרה גייפור ופושקר ,האם לדעתכם יש אפשרות לשלב מקום נוסף
תודה לעונים

צול1

New member
כמה הערות

אנשים יכתבו לך בטח שאלה יותר מדי יעדים למעט מדי זמן אבל אני לא מסכים איתם כי אני אוהב לטייל מהר ולזוז ולא להשתקע. זה סוג של אופי. פשוט קחי בחשבון שתצטרכו לזוז הרבה ויהיה לכן מעט זמן בכל מקום.
לאן שלא תסעו זה יקח לכן בערך יום לנסוע ולהתאקלם, אז קחו את זה בחשבון ותתכננו את הנסיעות בהתאם שיהיה לכן זמן לנוח אחריהן.
בקשר לההערות שלי:
- קודם כל הדרך הכי טובה לנסוע מדהרמסאלה לרישיקש היא באוטובוס דרך הסוכנויות. ברור שתוכלו לקחת אוטובוס מקומי אבל למה לכן? ככה אתן אמנם תשלמו קצת יותר אבל תדעו שלמרות כל הבלאגן שאולי יהיה לכן בדרך אתן תגיעו ליעד.
- אם אתן מגיעות לרישיקש זה פשוט בזבוז וחבל לא להגיע להרידוואר. אנחנו תכננו להגיע לרישיקש דרך הרידוואר ואיך שנכנסנו לשם החלטנו להישאר בה. יש בה המון מה לראות, והיא נעימה מאד. יש שם שוק נהדר וטקס הפוג'ה שם יפה מאד ומרשים מאד. חבל לא להיות בה. מאד מרשימה. בעייני אפילו יותר מרישיקש (כלומר הלאקשמן ג'ולה- איפה שכל הישראלים יושבים).

- אתן מגיעות לדלהי ומתכננות ככה לפסוח עליה? חבל. יש בה המון מה לראות והיא עיר מדהימה ומרתקת. באמת. יש המון המלצות מה לראות בה ואיך לטייל בה. אל תקשיבו לכל מיני ישראלים שנזרקו במיין בזאר ואמרו שהיא מסריחה. הנה כמה טעימות ממה שיש לראות בה בחינם:
https://www.google.com/search?tbm=isch&hl=en&q=גני לודי
https://www.google.com/search?newwi...rcmoon...0...1.1.45.img..3.7.1094.aTgoOYnPf9M

- בקשר לרג'סטאן אני לא יודע. אני לא כל כך מבין למען האמת למה לכן לקחת נהג פרטי ולא לנסוע ברכבות שלטעמי יהיו לכן יותר נוחות וזולות אבל זה לשיקולכן. אני מודה שלא הייתי ברג'סטן אז אני פחות מכיר.
בכל מקרה ממש לא הייתי מוסיף יעד אלא מתעכב במקומות שאתן כבר תהיו בהם ובסביבה שלהן. פשוט תטיילו בדלהי ותכנסו להרידוואר. אני מבטיח לכן שלא תתחרטו.
שתהיה נסיעה טובה!

וכמובן קחו בחשבון שמזג האוויר עלול להפתיע אתכן והתוכניות שלכן עלולות להשתנות לחלוטין.

kogawa

New member
בהמשך לדברי צול

לאמיטסאר רכבת מהירה בלבד
לדהארמסלה אוטובוס תיירים
משם כמובן להרידוואר כמו שכתב צול
בדלהי יש המון מה לראות- קראו את שתי הכתבות שלי על העיר (ראשונה ושנייה)
מאגרה (שנמצאת ב-UP ולא ברג'אסטן, אפשר וכדאי לעבור בפוטפור-סיקרי, בשמורת בהארטפור ובצ'אנד-באורי שבכפר אבנארי בדרך לג'ייפור

עזרה בתכנון טיול להודו

תודה רבה לכל המגיבים ולגבי דלהי ,קראנו את המאמרים ואנו מתכוונים להקדיש לה 3 ימים,

למעלה