עזרה בתכנון טיול לצפון איטליה בעוד כשבועיים

shlomma1

New member
עזרה בתכנון טיול לצפון איטליה בעוד כשבועיים

שלום
אנחנו שני זוגות שמתכוונים לצאת (ללא הילדים)באמצע מאי לטיול בן 4 לילות בצפון איטליה.
נחיתה ביום ראשון ב 10 בבוקר בונציה
שוכרים רכב בישראל ולוקחים אותו בנמל התעופה בוונציה.
גיבשנו לעצמנו את המסלולים הבאים:
יום א: ונציה. לינה בוונציה. (נראה לי שזה מעט מידיי לאותו היום, אולי אפשר לעשות עוד משהו לפני שנכנסים לוונציה? – אשמח כאן להמלצה)
את שתי הלילות הבאים נעשה במלון בסירמיונה:
יום ב: ורונה, בורגאתו, הגן הבוטני?
יום ג: מונטה בלאדו, העיירה מלצ'סינה, מפלי מולינה
יום ד: אגם טאנו,מפלי ורונה,ריוה דל גארדה, לימונה? – עוד לא סגורים איפה נישן....
יום ה: ממריאים חזרה ארצה ב 09:30 מוונציה...

אשמח לפירוט מה לעשות בכל אתר לאן להגיע ובאיזה סדר. אולי פעילות לערב? שווקים שווים? מזג אויר?
מה דעתכם? האם סביר? האם פספסנו אתר חשוב? האם יש לכם הצעות לייעול?

צפון איטליה

יום א: הנחיתה אם איני טועה מוקדת כך שיש מספיק זמן. כדי לא לבזבז יותר מידי זמן, הייתי שם את המזודוות ברכב ונוסע לפיאצה רומא - הכיכר האחרונה בוונציה בה רכב יכול להגיע. משם הכל ברגל או בסירות.
הלינה בתוך ונציה ? בטוח ? לא באזור מסטרה. עניין של עלויות וסרבול בהגעה (לתוך המלון בעיר).
יום ב: מצויין
ימים ג-ד: הייתי משנה קצת: מלצ'סינה ומונטה באלדו יחד ומשם למפלי ורונה. ריבה ולימונה יפפות גם אבל אחרי מלצ'סינה ורובה הדברים מתחילים לחזור על עצמם.
הייתי בוחר סוג טיול קצת שונה. מה עם הדולומיטים ? ביום יפה זה טיול בלתי נשכח. ואם החזרה היא ממונציה אז בכלל מושלם. עולים לדולומיטים לעיירה אורטיזי מכיוון ורונה, משם למעבר סלה, משם לעיריה קנציי, משם לקניון סוטוגודה להליכה בטרק קצר בקניון מדהים, משם יורדים ללינה בערב לכיווון ונציה. לינה ליד השדה.
זה מה שהייתי עושה.

shlomma1

New member
"מחשבים מסלול מחדש"

אנחנו "מחשבים מסלול מחדש" ותוהים אם שוה לנו לישון בוונציה ביום הראשון, (למרות שכבר הזמנו מלון) ולישון במיקום אחר שיקדם אותנו לקראת האטרקיות שנוכל לעשות ביום השני,
נראה לי שיציאה מוונציה היא די מסורבלת ותיקח לנו זמן, מה גם שלא החלטנו מתי לשכור את הרכב ביום הראשון או ביום השני....
מה דעתך?
&nbsp

ונציה

לא הייתי נוגע בתוכנית.
היא בסדר גמור. וברור שחייבים רכב מהתחלה.
רוצים להיסחב עם מזוודות וילדים יום שלם בלי רכב ? לא חכם.

shlomma1

New member
אנחנו בלי ילדים ואני רואה שגם אתה המלצת לא

&nbsp
לא לישון בוונציה אלא באזור המסטרה...מה דעתך?

למעלה