עזרה בתכנון טיול של חודש לארגנטינה, כמה שאלות

עזרה בתכנון טיול של חודש לארגנטינה, כמה שאלות

שלום, אני מגיעה לארגנטינה יחד עם חברה ב11.2 עד ה 10.3 בנינו כבר איזשהי תכנית ואשמח מאוד אם תוכלו להגיד לי את דעתכם עליה, לגבי זמני הנסיעות שכתובות במסלול, או אם עדיף טיסות ואם כדאי להזמין מראש. אם יש משהו שנראה לכם שכדאי לשנות. אם יש לכם המלצות על מקומות שכדאי לראות איפה שנהיה או מקומות ששווה להגיע אליהם ולא הכנסנו למסלול. חשוב לציין שהחברה שיוצאת יחד איתי היא שומרת שבת מה שקצת מגביל מבחינת נסיעות. אשמח גם לקבל המלצות למלונות שנמצאים במרכז מקומות מהם אפשר לטייל ברגל למקומות יפים בשבתות. אנחנו יוצאות לטיול עם תקציב של 10,000 שקל. האם נראה לכם מספיק? המסלול מצורף כקובץ וורד להודעה, תודה רבה, טל.

0 אור 0

New member
נראה לי קצת קופצני אבל אני מבינה

שאתם בעקבות סיור הופעות ולא ממש בטיול, איגוואסו צריך להוסיף יום או לפחות חצי יום לצד הברזילאי - לא יתכן להגיע לשם ולא להיות קלאלאפטה צריך להיות בפריטו מורנו בשבתות תנסו להיות במקום שיש טיול רגלי - בבואנוס איירס יש את ההופעות בלה בוקה (אולי גם בסן טלמו אבל אני לא בטוחה) ויריד ועוד מלא מקומות לראות בריקולטה (אני אישית לא מחזיקה מבית הקברות), יש את הגנים המדהימים של פלרמו - אבל זו עיר גדולה אז צריך ללון לפי איפה שאתם מתכוונים לטייל אם תחבורה ציבורית זו לא אופציה. בברילוצ'ה, העיר עצמה מדהימה ואפשר לשמור זאת לטיול השבת, אבל חלק מהעניין זה קניות במקומות האלו, אז אם היא ממש דתיה ולא קונה אוכל או שקולד או שטויות או משלמת כניסות למוזיאונים ופארקים אז אכלתם אותה.

meni1234

New member
לדעתי

להוריד קצת ימים מבואינוס למרות שהיא עיר מדהימה להוריד יום ממנדוסה להוסיף ימים לברילוצ'ה להוסיף יום 1 באל קלפטה ולעשות יום טיול לפיץ רוי חוובה לקחת טיסה מאל קלפטה לברילוצ'ה במגבלות הזמן שיש לכם הוסטלים במרכז בואינוס איירס -פ לורידה סוויטס ברילוצ'ה - הוטל פלמנגו אל קלפטה - לאס קאריטס 10000 ש"ח לא כולל טיסות יספיקו אפילו לקניות

maozeitan

New member
S preguntas por mi opinion

vuelve a la escuela paleto y aprende un poco a hablar el Español Boinos??? jajaja se le llama Buenos Aires o Federal Capital pero bajo ningún concepto se llama boinos barriobajero ignorante, eso lo que eres !

maozeitan

New member
No hay ningún ARS que sepa hablar

el Español como yo... para eso hay que tener cabeza o sea ser un lince es decir sagaz, astuto y listo. Algo que obvio no coincide con tu perfil eres un israelí SHLUCH y hablas español como el culo chau mamón.

meni1234

New member
אם ההיתי לומד ספרדית בספרד או במקום אחר

הייתי מדבר פי אלף יותר טוב ממך הבעיה שאני למדתי ספרדית בעצמי אתה ממש דומה לערסים משכונת התקווה ואני יצטט את המתחזה שלך שעושה עבודה מעולה. מתנהג כמו ערס = נכנס למקום שאתה לא שייך אליו, מנסה לגרום לאחרים לאהוב אותך, ואם לא מצליח אז מפעיל כוח (קללות+מכות). ואל תגיד לי שזה לא מה שאתה עושה. אתה סובל מרגשי נחיתות. בילדותך סבלת מערסים, אז הורים שלך הבריחו אותי לחו"ל. היום משעמם לך בטירוף ואתה מתנהג כמו אנשים שאתה שונא. אתה עושה לאחרים את מה ששנוא עלייך. אתה מנסה להשתלב במקומות שאתה לא שייך אליהם בכך שאתה מקלל את כל מי שלא יודע ספרדית, כי זה הדבר היחיד שאתהיודע בחיים העלובים שלך. אתה מקנא בישראלים שמצליחים בחו"ל ולכן אתה מקלל אותם ומערער את בטחון העצמי שלהם. אתה מקנא במי שלומד לבד, כי אתה אהבל שצריך ללמוד באוניברסיטה איך לקשור את השרוכים שלי. אתה מקנא באנשים שמטיילים בעולם ולכן אתה מקלל אותם בגלל שהם לא יודעים ספרדית (הדבר היחיד שאתה יודע, כבר אמרת את זה). בקיצור אתה עלוב נפש ואין לך מקום בשום מקום בעולם. אני לא מתכוון להגיב לך יותר לך תמצא לך חיים במקום אחר

maozeitan

New member
Jajajaja por qué crees que ibas

a hablar mejor que yo? será imposible ! porqué eres un mongól con retraso mental así que mejor que yo me cueta creer puedas hablar no quiero que nadie me ame simplemente decir a los israelies como tú que Español no sabéis hablar ya esta, no tengo otra cosa que decir. Quiero que sepáis que habláis mal y que reconozcáis que para aprender un idioma nuevo hay que esforzar mucho y eso tarda tiempo también ahha si y que tu no hablas bien y es dificil entender lo que quieres decir.

מיקה2008

New member
מעוז יש לך פיצול אישיות מה נסגר?!.......

.....או שמישהו עושה באמת עבודה יפה. רגע !! למה אתה לא מנהל משנה או לפחות מסומן באדום בפורום ספרדית. יתכן שכבר צוות תפוז יודעים עליך. נווו תגיד לכולם שאתה לא מומחה בתור תירוץ.

0 אור 0

New member
תסתכלי טוב בשם המשתמש

המקורי הוא עם O קטנה והמתחזה באות גדולה. האמת שאם היה מנהל לפורום כנראה שהיו נמחקות פה כמה הודעות בוטות, אז מישהו מצא דרך נחמדה להגיב

ma0zeitan

New member
../images/Emo45.gif ועוד משהו

קורא תגובות בצורה סלקטיבית ובוחר לענות רק על מה שנוח. בחיים לא נתתי תשובה בצורה נורמאלית. כל מי שמעיז לכתוב משהו בספרדית, אני חייב לתקוף אותו ולהגיד שהוא לא יודע ספרדית כי אני מניח...לא, לא...אני בטוח שבכך שהוא רשם משהו בספרדית הוא מצהיר שהוא יודע ספרדית ברמת שפת אם. לא מקובל עליי שמישהו יודע קצת ספרדית. זה חייב להיות או 100% או כלום.

עוד הצעות

1. אל קלאפטה - אם כבר עשיתם נסיעה של 32 שעות לקלאפטה, חבל להיות בדרום הרחוק רק יומיים. כדאי מאוד לנסוע מאל קלאפטה לצ'לטן ומשם לעשות טרק יומי לפיץ רוי. אם אתם נוסעים באוטובוס לקלאפטה ולא טסים, בכל מקרה תעברו דרך צ'לטן. (3 שעות נסיעה לצ'לטן + 3 שעות נסיעה בחזרה לאל קלאפטה + יום שלם של טיול לפיץ רוי = תוספת של בערך יומיים) 2. איגואסו - קשה עד בלתי אפשרי לראות את המפלים בפחות מיום (אתם לא יכולים להסתמך על שעת ההגעה של האוטובוס כי יש לאוטובוסים הללו נטייה לאחר). צריך יום לצד הארגנטינאי ועוד חצי יום לצד הברזילאי, ולוקח זמן להגיע מהעיירה לכל אחד מהצדדים של המפל.

למעלה