עזרה בתכנון מנה
אתמול הכנתי רטטוי מפלפלים צבעוניים, זוקיני, חצילים בלאדי (בלאדי זה גורמה?
),בצל סגול ועגבניות, כולם חתוכים לקוביות קטנטנות ושוות, מוקפצים בשמן זית ומתובלים במלח, פלפל שחור וטימין. הסתכלתי על היצירה הצבעונית והיפהפיה וחשבתי איך להפוך אותה למנה ראשונה. חשבתי על טארט - קלתית בצק פריך, עליו קילופי גבינת עזים, מעל הרטטוי ועליו תערובת ביצים ושמנת. יש לי תחושה שזה יהיה טעים אבל הרטטוי יאבד הרבה מקסמו. אחר כך חשבתי על דסקית סלק אפוי עם ויניגרט שומי, ומעליה הרטטוי מעוצבים בפורמה. כאן יש לי תחושה שזה יהיה יפהפה אבל לעומת זאת לא טעים במיוחד.. יש רעיונות?
אתמול הכנתי רטטוי מפלפלים צבעוניים, זוקיני, חצילים בלאדי (בלאדי זה גורמה?