עזרה בתכנון מסלול צפון הודו

טליה451

New member
עזרה בתכנון מסלול צפון הודו

שלום לכולם :)
בעוד כמה
חדשים אני טסה למזרח, ומתכננת בין היתר לטייל בצפון הודו סביבות החודש-חודש וחצי.
היעדים בגדול שאני רוצה לעבור בהם: רישיקש, דרמסלה, מנאלי, קאסול, ווראנסי.. זה בגדול אם יש המלצות לעוד מקומות באזור אשמח לשמוע.
השאלה שלי היא איפה כדאי לי לנחות (מגיעה מבנקוק) בדלהי או באמריצר, ובאיזה סדר להמשיך משם (בהנחה שאני לא רוצה להקחת עוד טיסות רק נסיעות), ופחות או יותר כמה זמן אורכות הנסיעות ממקום למקום. תודה מראש :)

kogawa

New member
הסדר ההגיוני הוא

לנחות באמריטסאר (קראי את כתבותיי על עיר מעניינת זאת), להמשיך למקלוד-גאנג' (מה שאת קוראת דהארמסלה), להמשיך לעמק קולו (מנאלי וקאסול), הלאה לרישיקש, כל המסלול באוטובוסים, ומהארדוואר רכבת לורנאסי.
יש כמובן עוד הרבה מקומות מענייים בדרך, אבל בחרת במסלול החומוס אז תמצאי לאורכו כל כך הרבה ישראלים שיכוונו אותך כך שלא צריך לדעת כלום מראש, וגם לא תרגישי שעזבת את ישראל.

בהמשך לדברי יובל

&nbsp
לא שיש לי משהו נגד אבל אם את לא תרגישי שעזבת את ישראל זה יהיה פחות מעניין ופחות מלהיב.
המקומיים לפחות מהנסיון שלי ידברו איתך בעברית וינסו להצחיק בשלל קללות ומילים גסות.
זה קרה לי במספר לא קטן של מקומות ואני אישית פחות אהבתי את זה.
.יש כאלו שיאהבו וירגישו בבית ויש כאלו שלא.
יכול להיות שאני טועה וזה לא יהיה כך אך מנסיון שלי זה קורה בכל המקומות שבהם מתקבצים ישראלים.
זה לא שעכשיו אני נגד ישראלים חלילה זה כיף וה נחמד לפגוש כאלו בדרך ואפילו לנסוע יחד למקום מסוים
אבל לפעמים הישראלידה זה דבר בהחלט לא נחמד.
סתם טיפ קטן
שבת שלום
&nbsp
&nbsp

ora10010

New member

אני טיילתי בכול המקומות הללו ועוד בצפון הודו הקסומה.
ראיתי המון ישראליים בקבוצות..והתרחקתי מהלא נעימים וה'זרוקים' (כאילו אין מחר).
כול אחד החיבור שלו ומטרותיו בטיול.

למעלה