עזרה בתמחור מקבלן שיפוצים

m 2 9

New member
עזרה בתמחור מקבלן שיפוצים

נתבקשתי ע"י לקוח לתת מעבר להצעת המחיר עבור התכנון והעיצוב, גם הערכה גסה של עלויות השיפוץ הכללי, לכן אבקש את עזרת אנשי המקצוע בפורום בתמחור העבודה : מדובר בתכנון מחדש של כל השטח הקדמי של הדירה - העברת מיקום המטבח הריסת קירות ובניית החללים מחדש, צביעה, חשמל, תאורה (אין צורך בהחלפת צנרת במקרה זה)ועבודת נגרות למטבח +פרטי ריהוט שונים כמו ספריה ומזנון סלון. מדובר בשטח המתפרס על כ- 40-50 מ"ר. נכון שהפרטים הם עדיין כלליים כי זה עדיין בשלב הצעת המחיר ואפילו לא בשלבי התכנון , אך לרציניים שיוכלו לעזור, תועבר הצעתם לשיקולם של הלקוחות. מודה לכם מראש על עזרתכם מירי - מעצבת פנים

0 אור 0

New member
בפורום שיפוץ ובנייה

יש המון קבלנים שגם נותנים הערכות מחיר ... בגדול, עבודה כזו יכולה להיות בין 500-1000$ למטר - תלוי כמובן במיפרט (ריצוף, מטבח, חשמלף, נגרות: יש הבדלים עצומים בעלויות)

cobby

New member
מירי - אני ממש מתפלא

בתור אחת שאמורה להיות מקצועית בתחום , את לבטח ערה להבדלי המחיר במאות אחוזים לפעמים פין פריט זה או אחר . וארונות מטבח בגודל 5 מ"ר עשויים פרמייקה לא יתומחרו במחיר זהה ל-26 מ"ר לארונות מעץ מייפל , ורק בהבדל הקטן הזה הגעת להפרש של 30.000 ש"ח בכדי להמציא לך אומדנה אשר תתקרב למציאות , יש לראות את הפרטים בכללותם הנך מוזמנת לייצור עימי קשר במייל או בטלפון המצורף לכרטיס שלי ואם תוכלי לשלוח אלי רשימה קצת יותר מפורטת , אשתדל מאוד לעזור לך באומדנא ,אך לא כדאי שנעשה צחוק מעצמנו ונזרוק הערכה המנותקת מהמציאות

m 2 9

New member
../images/Emo130.gif

זה נכון קובי, יש צדק בדבריך, ואני ערה לפערי המחירים הקיימים כיום בשוק. אך לצערי, "נפלתי" על לקוחות מהסוג שהפרוטה אינה מצויה בכיסם (או כנראה שרוצים לשוות לעצמם תדמית זו לצורך העניין) ופרוייקט זה יקום או יפול כנראה על עניין העלויות הסופיות. היתה לי הערכת מחיר גסה שציינתי בפניהם, אשר אמרתי שאבדוק אותה יותר לעומק (כמה שניתן בשלב זה) ולהפתעתי הייתי גם לא מאוד רחוקה מהמחירים שקיבלתי מאנשי מקצוע. מקווה שיהיה זה לשביעות רצונם. תודה ויום טוב
מירי

cobby

New member
מוזר , איך קיבלת מחירים על משהו

ערטילאי ללא פירוט כלשהו

m 2 9

New member
לא מוזר כלל

מדובר בסדרי גודל של מחיר שנועדו אך ורק "לסדר את האוזן" תוך הסתייגות מסויימת ודגש על כך שהכל יכול להשתנות תוך כדי תכנון ולעיתים גם תוך ביצוע העבודה. עלי לציין כי אינני נוהגת כך במרבית המקרים, היה זה אירוע חד פעמי שפעלתי בו לפנים משורת הדין, ובד"כ אינני גם נוהגת להתערב בבחירת בעלי המקצוע וגם בתהליך המשא ומתן איתם, אלא אם כן מבקשים ממני אחרת.

למעלה