עזרה בתמחור

krembo27

New member
עזרה בתמחור

היי, אני מכינה מקנבסים תמונות לחדרי ילדים ותינוקות ע"י שילוב של ציורים ומפיות נייר(טכניקה מוכרת).בדרך כלל אני לוקחת שלישייה של קנבסים 20X20 כך שזה נראה ממש סט כשהשם של הילד/ה נמצא בקנבס שבאמצע. התגובות לשמחתי מאוד נלהבות וכבר יש כמה אנשים שרוצים שאכין להם תמונות כאלה. אני מעלה דוגמא של סט שבמקרה היה הראשון שלי אבל האחרים יצאו הרבה יותר מקצועיים ויצירתיים. סתם רק שתדעו במה מדובר.

כמה נראה לכם שאני יכולה לקחת על שלישייה כזו?
אני מוציאה על קנבס אחד 8 שקלים,חבילת מפיות עולה לי 12-15 אבל לחבילה עם המון מפיות כשאני בפועל משתמשת רק בדמות אחת.צבעים,דבק וקישוטים אני קונה בחבילות שכל חבילה עולה בסביבות 20 ש"ח אבל אני משתמשת במעט לכל קנבס.חשוב לי להגיד שזה אולי נראה פשוט אבל לדוגמא בקנבס האמצעי, הדבקתי בתוך השם פאייטים - אחד אחד וזו היתה עבודת נמלים כך שלפעמים יש כאן עבודה מורכבת שלוקחת לא מעט זמן.

בקיצור אין לי מושג איך לתמחר את זה. אשמח אם תעזרו לי.אגב בתמונה הקנבסים נראים ממש קטנים אך במציאות הם לא קטנים כ"כ.
תודה לעוזרים!! :)

CRAZY FLY

New member
אולי אולי4462

היי קרמבו,
אתחיל מכך שהעבודות על הקנבס נראות ממש באיכות
כל הכבוד .
לגבי התמחור : אמרת שיריעת קנבס עולה בסביבות 8 ₪ (אני מניח שבמחיר הזה את קונה בחנות-בדקת אם ניתן לרכוש ישירות מהספק? ייתכן מאוד שתוכלי להשיג מחיר טוב יותר...) ועוד חבילת מפיות שעולה בערך 20 ₪ . לדעתי פשוט תחשבי כמה עולה לך כל מפית בודדת מהחבילה (נניח 1 שקל...), כמה עולה יריעת קנבס (8 שקלים...), תוסיפי עלות דבק, אבני פסיפס, חרוזים וכו'...(בחישוב גס) וכמובן את משך הזמן שנדרש לך להכנת התמונות ותגיעי לתמונת עלות של העבודה + המוצר. מכאן תוכלי להוסיף את הרווח שלך - את עוסקת באמנות שמעוצבת אישית עם שם הילד אז אין כאן ממש חוקים. פשוט תקפידי שזה ישתלם לך גם מבחינה כלכלית בנוסף להנאה מהעשייה...
מקווה שעזרתי.
ארי.

למעלה