עזרה בתמחור

faerie42

New member
עזרה בתמחור

היי כולם!
חדשה בפורום ומקווה שמישהו יכול לעזור...

אני פרילאנסרית שמתעסקת בעיקר בשיווק גרילה באינטרנט.
לאחרונה לקחתי לקוח שרוצה להעסיק אותי עם שכר בסיס + בונוסים על בסיס הצלחה. הלקוח מצפה שאני אתמחר לו את הבונוסים.
העיקרון הוא שאני צריכה להביא משתמשים רשומים לאתר של הלקוח. במקביל, אני אמורה לנהל את הנוכחות של הלקוח ברשת.
חשבתי לעשות משהו לפי מדרגות:
500 משתמשים
1000
2000
5000
וכן הלאה. העניין הוא שאין לי מושג איך לתמחר את זה. מכיוון שאני מנהלת את הדברים באופן קבוע, האם כדאי ומקובל שאני אקח תוספת קבועה על בסיס מספר משתמשים או בונוס חד-פעמי בכל מדרגה? מה סדר גודל המחירים לדברים כאלה? חשוב לציין שהמשתמשים הרשומים לא משלמים כסף ולכן אין ממש מה לדבר על אחוזים וכדומה. ממש אשמח לכל עצה שיש לכם!
תודה!

sitesuccess

New member
בוקר טוב

ההצעה שלי: אל תעבדי עם בונוסים.

זה נכתב בהנחה שהלקוח הוא זה שצריך להמיר את הגולש למשתמש רשום, ולכן זה לא תלוי בך.
תני לו מחיר קבוע לחודש, ושהוא יהיה אחראי על ההמרות.

במידה ואת זו שאחראית על המרות, אז תחליטי על מדרגות שאת מסוגלת לעמוד בהן ואז תתמחרי על העלות לכל נרשם.

faerie42

New member
בכל זאת

היי,
תודה על התגובה!
אני כן עובדת על שכר בסיס יפה, אבל בכל זאת צריכה מדרגת תמחור על המרות. יש לי לחלוטין שליטה על ההמרותבמסגרת התפקיד אז זה כן תלוי בי במידה מסויימת.
נראה לי מכיוון שאני מנהלת את הקהילה התוספת צריכה להיות קבועה, נכון? השאלה היא כמה...

sitesuccess

New member
כמה זו שאלה של כמה את מעריכה את העבודה שלך

וגם כמה משתלם ללקוח לשלם על כל ליד.

אם את אומרת שהלידים לא מייצרים מכירות, אז האם בכלל משתלם ללקוח לשלם אקסטרה?

אני הייתי מנסה לתקוף את זה מכיוון אחר:
במקום בסיס ובונוסים, האם את יכולה לתמחר חבילות שבהן ידוע מראש שהוא מקבל X לידים, ובאחרת Y לידים וכד'?

faerie42

New member
ככה זה עובד...

האתר הוא למעשה אפליקציה. הלקוח מעוניין להביא משתמשים לאפליקציה בעיקר כדי להוכיח שהיא עובדת על מנת להביא משקיעים. אני מאוד מאמינה במוצר ולכן מוכנה לעבוד על הבסיס הזה. אני כבר מלווה את הלקוח מספר חודשים בפיתוח ויצירת חווית משתמש, אז צורת העבודה הייתה עד עכשיו עם שכר בסיס, ולכן הוא מעדיף להשאיר את זה ככה, אבל עם זאת לתת לי תגמול על הבאת משתמשים.
לכן אני לגמרי אבודה

(ממש מודה לך על העזרה!)

sitesuccess

New member
אז ככה

האם המאמץ שלך להמיר 500 גולשים זהה למאמץ שלך להמיר 1000?

אם כן, אז תני מחיר "שרירותי".
אם המאמץ שונה, ולהביא 1000 קשה פי 2 מאשר להביא 500, אז תבחני איזו השקעת מאמץ נדרשת ממך כדי להביא 500, ואז תכפילי בהתאם לכמות ההמרות.

faerie42

New member
בהחלט חומר למחשבה

המאמץ לאו דווקא שווה. 500 הראשונים יהיו קשים בהרבה להערכתי, כי זו אפליקציה שבנוייה על שיתוף.
נראה לי שאקח בונוס חד פעמי לכל מדרגה + תוספת קבועה בכל פעם.

אולי בונוס של 2 שקל למשתמש ותוספת קבועה של שקל? או שזה נמוך מידי?

למעלה