עזרה בתפעול ראשוני של סמסונג גלקסי

Yossi Benayoun

New member
עזרה בתפעול ראשוני של סמסונג גלקסי

קניתי אתמול סמסונג גלקסי אחלה פלאפון אבל אני מסתבך איתו לאללה איך אני מתאים את התמונות פרופיל של החברים בפייסבוק לאנשי קשר בטלפון שלי שנאי יראה את זה ככה שהם מתקשרים? הסנכרון פועל כל הזמן ! יש איזה אפליקציה או משהו? איך גם נגיד מושכים את התמונות מהפייסבוק לגלריה בפלאפון בלי להעביר בכבל? ולסיום... מה הצלצול שלכם?

Yossi Benayoun

New member
הורדתי אבל התוכנה לא מזהה את כל החברים שלי

בפייסבוק כאנשי הקשר בפלאפון. אולי זה בגלל שהם חייבים להיות באותו שם או משהו? איך מסדרים את זה?

Yossi Benayoun

New member
אתה יכול להסביר איך לעשות את ההתאמה הזאת

ספציפית בתוכנה הנ"ל בבקשה?

ככה:

אתה מתחבר עם שם משתמש וסיסמא, לוחץ לינק פרינדס, עכשיו זה יטען את כל החברים, כשיסיים תבחר שם מהרשימה של האנשי קשר- ואחר כך תתאים את אותו איש קשר עם השם שלו מהפייסבוק ע"י לחיצה ארוכה וזהו

Yossi Benayoun

New member
אני עושה הכל כמו שצריך אבל בשלב שהוא אמור

לטעון את כל החברים הוא פשוט רושם 0 תמונות הועתקו מפייסבוק ולא נותן לי רשימה של החברים כדי שאני יתאים ידנית! אין אופציות בכלל ביישום הזה

morgani

New member
חיבור של אנשי קשר רגילים לאנשי קשר פייסבוק

ברמת העיקרון בגירסה 2.2 הסינכרון הוא אוטומטי ברגע ששתי הקבוצות של אנשי הקשר פעילות. הבעיה היא שבגלל שבספר טלפונים השמות בעיברית ובפייסבוק באנגלית. צריך לבצע את הפעולות הר"מ: 1.באנשי קשר לוודא ששתי הקבוצות מופיעות. 2.לעלות איש קשר שיש לו גם פרופיל פייסבוק. 3.להיכנס לאיש הקשר וללחוץ על ערוך איש קשר. 4.בטפרית ללחוץ צרף. 5.לחפש את איש הקשר בפייסבוק. 6.וללחוץ על בוצע. קצת ארוך אבל עובד אם יש לך אנשי קשר שרושמים את שמם בפייסבוק בעיברית הסינכרון יהיה ישיר. בהצלחה

למעלה