עזרה בתרבות ישראל

HeNoOsH

New member
עזרה בתרבות ישראל

[או מחשבת ישראל, תלוי איך זה נקרא בבצפר שלכם] יש לי מחר מבחן והבעיה היא שמתחילת השנה לא הקשבתי אפילו שיעור אחד ואין לי מושג מה הולך שם יש לי 21 עמודים ללמוד והסתכלתי בעמודים האלה ורוב הדברים שכתובים שם זה ציטוטים של פרופסורים או מהתנ"ך... אין לי מושג איך אני עוברת את המבחן הזה אז אם למישהו יש סיכומים על זה במחשב שישלח לי..אני ממש צריכה את זה. החומר הוא על זהות ושייכות והמשפחה מול השקפת עולם ואורחות חיים

nemo the great

New member
היי!! ../images/Emo66.gif

גם לי יש מבחן בזה ביום רביעי!!
אבל הבעיה שאין לי את החומר על המחשב הכל אצלי מסוכם במחברת..
בכל מקרה בהצלחה! (לשנינו)

HeNoOsH

New member
=\ בעיה עם המקצוע הזה

שנה שעברה עוד איכשהו זה היה מעניין והייתי מבינה מה הולך בשיעורים אבל השנה אני לא יודעת אפילו מה לומדים בזה.. תודה בכל מקרה :] קראתי את העמודים שנתנו לנו פעם אחת ויהיה מה שיהיה [מקוה שיהיה טוב :)] בהצלחה גם לך :] אהאה חח לא קשור לזה אבל הייתה לי אסיפת הורים היום ואמא הלכה לבד [ריכלו עלי חח] ואני צריכה להשתפר ולהשקיע רק באנגלית..השאר בסדר גמור..:) חחח איכשהו אמא שלי והמורה דיברו על דברים שלא קשורים ללימודים ובסוף התגלה שהמורה שלי הייתה באותו גן ילדים שאני הייתי ! חחחח מוזררר.. ^יצא חפירה.. לילה טוב =]

nemo the great

New member
האמת.. ../images/Emo66.gif

בבית ספר שלי אני עושה 2 יח' במקצוע הזה כי מחייבים אותנו..
גם מחייבים אותנו להגביר גמרא שזה בכלל
.. אבל אני מציע לך די לנפות את המקצוע הזה חעחע חפירה בחזרה...

HeNoOsH

New member
וויי באסה =\

אצלנו שנה שעברה מי שרצה עשה בגרות והשנה נראה לי עשו את המקצוע הזה גם בתור מוגבר אבל אני לא חושבת שמישהו הגביר את זה בסוף... זה מקצוע כ"כ חופר ומיותר.. ד"א אני לומדת קרוב לבצפר שלך.. בהצלחה שיהיה עם הבגרויות.. =]

nemo the great

New member
קרובה לישיבה?! ../images/Emo66.gif

תודה.. גמלך =] ווי את לומדת בדה - שליט וגרה ברחובות? נחמד
אהה אני מכיר משם הרבה ילדים בשכבה י"א
..

HeNoOsH

New member
חחחח כן...

גם אני מכירה בערך כמה ילדים מהשכבה שלך..

HeNoOsH

New member
חחח וואלה בכיף =]

באמת רחובות השתלטו פה טיפה... נחמד נחמדד.. =]

hadarh111

New member
הייתי עוזרת לך אבל..

אין לי שמץ של מושג תבדקי אם את יכולה להחליף את יחידת מחשבת ביחידה ספרות.. זה מה שאני עושה.. אני ומחשבת לא מתקשרים:X

HeNoOsH

New member
זה מקצוע חובה אצלנו

הייתה לנו אפשרות להגביר את זה אבל אף אחד לא הגביר. בכל זאת אנחנו ממשיכים ללמוד את זה גם בתור מקצוע רגיל...=\ לא משנה כבר סיימתי עם המבחן היום..היה נחמד וזה היה עם ספר פתוח =]

גם לנו אמרו שזה מקצוע חובה..

וכמו גדולים אחכ הסכימו להחליף לאלו שהתעקשו בספרות..

אני מרחיבה את זה

וזה המקצוע הכי מושלם בעולם! אבל, אני לא חושבת שאנחנו לומדים את אותו חומר, וובכל מקרה אין לי על המחשב..אבל אם תשאלי שאלה אני אשתדל לענות

למעלה