עזרה בתרגום מעברית לאנגלית בבקשה

elavered

New member
עזרה בתרגום מעברית לאנגלית בבקשה

אינני טובה באנגלית ואני צריכה עזרה בתרגום טקסט מעברית לאנגלית אודה לכם אם תרגמו לי בבקשה את הנ"ל: נבחרתי לועדת הביקורת של העמותה בשבת הקרובה אנחנו נפגשים בים המלח לסופשבוע עם ברבקיו ומסיבת ריקודים בארץ החורף והבחירות מתקרבים אתה כל הזמן כותב שאתה לא יודע מתי תחזור וכמו שכתבתי לך בעבר אני מבינה אותך ומחכה לך שתחליט לחזור אבל אשמח לדעת מה קורה איתך בחיים בהרחבה למרות שאתה לא אוהב כל כך לספר אשמח גם לשמוע את קולך בטלפון כי אני קצת מתגעגעת לשיחות הפנים מול פנים שלנו תודה מראש למי שעוזר לי

elavered

New member
אני צריכה עזרה דחוף בבקשה

אנא תרגמו לי מה שכתוב למעלה בבקשה

nutmeg

New member
האמת?

זה לא שאני "לא רוצה" כי סה"כ מדובר באיזה email או משהו כזה... אני רק חושבת מה יקרה שיענו לך? ותצטרכי לענות בחזרה? ויענו לך שוב? כשרוצים לתקשר בשפה מסויימת אין מנוס אלא ללמוד אותה.

ramihann

New member
מייד לאחר מילות הזירוז

תבואנה מילות הגערה, ובעקבותיהן, נזיפה על רמת הביצוע, וכך הלאה, Ad infinitum. לכן עדיף לא להתחיל בכלל. אני חוזר ואומר שהבעייה נובעת משמו המטעה של הפורום. יש לשנותו לפורום "מתרגמים"!

nutmeg

New member
אכן

ולכן לא התחלתי - וכדאי גם לכותבת לא להתחיל מע´ יחסים באופן עילג. אין פאטתי מזה.

אני לא חושבת שצריך לשנות את השם!

לא, הבעיה לא נובעת משמו של הפורום. פורום כגון זה קיים גם בפורטלים אחרים בשם דומה. שם, כמו כאן, מתבקשים חברים חדשים לקרוא את מכתב המנהל. שם, כמו כאן, חברים חדשים שמצפים לתרגום קטעים שלמים או לפתרון שיעורי בית זוכים לתשובות כגון זו שענית בתחילת השרשור הזה. שיהיה סוף שבוע נעים לכולנו,

feldrave

New member
איך בדיוק את אומרת שדיברת איתו

פנים מול פנים אם אפילו את המונח הזה את לא יודעת באנגלית?

יצהר

New member
מספיק בבקשה

אנא - הוסבר לה בנימוס ואף בגסות שהיא טעתה בנמען, ואם לא די בכך - היא חטפה גם נזיפה מתנשאת מ-feldrave. אני באמת חושב שהיא הבינה, וטוב שהסברתם, אבל נראה לי שכיתת יורים זה קצת מוגזם. בכ"ז, זאת פנייה לפורום הלא נכון, לא רצח בכוונה תחילה. להתראות בשרשור הבא, יצהר

feldrave

New member
בקשר לנזיפה

פשוט נראה לגמרי תמוה בעיני שאדם מנהל שיחות בשפה שהוא לא יודע. לו היה המדיום הזה מסוגל להעביר טון דיבור, היית יודע בבירור שזו בהחלט לא היתה נזיפה מתנשאת. ואם מישהו קיבל את זה כך, אני מתנצל.

למעלה