עזרה בת"א - מקום ליד הבארבי

טינטיןS

New member
עזרה בת"א - מקום ליד הבארבי

מחר , שלישי , אני בהופעה בבארבי בערב. אני ממש לא מהאזור ולא מכירה. בנוסף אני עם חברה שיש לה קשיים בהליכה. חשבתי להחנות ליד הבארבי וללכת ברגל לאכול איפשוהו. לא צריך פאנסי. אבל שיהיה נחמד לשבת, ולא רחוק. אודה להכוונה והצעות

erezavn

New member
יש מקום בשם א-לה רמפה. בר אוכל שאמור להיות חביב.

יושבים ברח' העמל ליד רח' שוקן. 450 מטר מהבארבי.
יש גם את 24 רופי ההודית.

Nרב

New member
קילומטר הליכה (גוגל מפס נותן הערכה מדויקת)

ויותר קרוב ויטל/פלורנטין עם שפע ברים ומקומות לנשנש

erezavn

New member
המקומות השווים בלוינסקי הם אפילו 1.2-1.3 ק"מ...

בפלורנטין יש מקומות שהם 800-900 מטר הליכה.

טינטיןS

New member
אז לוינסקי ירד... חוששתני שגם פלורנטין

טינטיןS

New member
אני כ"כ לא מקומית

והרושם שלי שת"א בלתי ניתנת לנסיעה וחנייה. המחשבה שנלך לאכול איפושהו, נחפש חניה, נאכל, נחפש שוב חניה... ובבארבי הבנתי שצריך לתפוס מקומות,
והבהירו לי שאם לא נקדים ולא יהיו מקומות ישיבה, בעייה שלנו- למרות שהגברת
נכה ולא יכולה לעמוד, אז אני ממש בלחץ של להגיע מוקדם.
מודה שזה לא הסגנון שלי, אבל מה לא עושים בשביל גבי!

לא יודעת אם זה בדיוק עוזר...

ימי הבארבי שלי חלפו מן העולם, אז אני לא ממש מעודכנת, אבל בפעם האחרונה קפצנו אחרי ההופעה ברגל למקום בשם אבא אבן, שעושה פיצות ממחמצת עם כל מיני תוספות מעניינות (ובעיקר היו אז רטבים מצוינים שאפשר להוסיף מעל). זה היה מין מקום שכונתי כזה, יותר פעיל בלילה, שבחיפוש בגוגל אני רואה שהוא שינה כתובת מאז אבל עדיין במרחק פחות מ-10 דקות הליכה מהבארבי.
לא יודעת אם זה עונה על ההגדרה, כאמור זה היה לפני שנים, אבל חפשי בגוגל ותתרשמי.

רק עוד הערה

פשוט לתיאום ציפיות - אז, לפחות, זה לא היה איזה בית קפה או משהו פנסי, אלא באמת סוג של פיצריה שכונתית משודרגת, שאחרי ההופעה התקבצו אליה כל מיני אנשים מהאזור או מי שבאו מאותה הופעה, ולכן פה ושם נוצרה שיחה חביבה עם הסובבים. לא יודעת אם זה מה שכיוונת אליו או עד כמה המקום השתנה במעבר מאז שהייתי שם.
בכל אופן, שיהיה כיף בהופעה!

שממה מוחלטת, תביאו משהו מהבית

הכי קרוב זה הרמפה, אבל שם אפשר לחכות שעה לאוכל - אבל המקום חביב וזרוק למדי.
יש נקניקיות בכניסה, זה המכסימום- אבל הכי חשוב תהנו במופע מחווה לגבי שושן, צריך להיות מרגש

טינטיןS

New member
רגע- יש נקניקיות?

נורמליות או של הסופר(טירת צבי ושות'?).
אני בהחלט מתכוונת להנות ובטוח יהיה מאד מרגש. גבי שושן היה זמר אהוב עלי במיוחד וכמה משיריו מבחינתי הם מכוננים תרבותית. היה לי מאד עצוב כששמעתי על מותו ואני עושה את כל המאמץ המיוחד הזה (באה מהצפון) כדי לכבד את זכרו

טראשיות ושפוטות

יש דוכנון בכניסה לבארבי של נקניקיה בלחמניה, נקניקיה פשוטה אבל חביבה.
וסיפורו של גבי שושן בהחלט עצוב, בתור חפרן מוסיקלי תמיד עצוב לשמוע על אמנים מדהימים שפשוט הפכו ללא רלוונטים ונשארו חסרי כל

bob68

New member
אפשרות נוספת

שמוליק כהן - מסעדה ותיקה המגישה אוכל יהודי מזרח אירופי

למעלה