עזרה ב ActionScript

dgalia

New member
עזרה ב ActionScript

שלום לכולם אני מעצבת מתחילה ונתקלתי בבעיה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה אשמח לעזרה ממי שמבין אז תודה מראש.גלי. אני מנסה לשלב ticker באתר שבניתי שזו למעשה שורת טקסט שאפשר לעדכן אותה ע``י קובץ txt .שזה מה שאני צריכה ויש לי קוד והכל יופי טופי אני יכולה לשנות את הטקסט אבל לא יכולה לכתוב בעיברית. אז אם יש פיתרון לזה? ואם לא האם אתם מכירים קוד אחר אני מצרפת את הקובץ fla וזה קובץ txt : content=<p align="center"><b>HEADLAB NEWSFLASHER V1.1.2</b></p> |<p align="center"><b>NEW:</b><u> HTML Support!!!!</u></p> |<p align="center"><u><a href="http://www.google.com" target="_blank">You can add Hyperlinks</a></u></p> |<p align="center">Get <b>up to date with</b> this Shortnews-flasher</p align="center">distribute and read news just like ..</p> |<p align="center">Eran Manor, the best flash learning source!!</p> |<p align="center">Macromedia Flash Communication Server MX Arrived!! |<p align="center"><b>No news today :p </b> </p> |<p align="center">Windows XP Media Center Edition Anounced </p> |<p align="center">or whatever you desire</p> |<p align="center">simply place a *.txt-file somewhere..</p> |<p align="center">..and set the "Pathto.txt".</p> |<p align="center">Just try it!!!!!..</p> |<p align="center">If you want do add more news</p> |<p align="center">Just edit the txt :D </p> |<p align="center">Thanks Headlab!!</p>

FishSticks

New member
זה מה שאת צריכה לעשות...

כשאת שומרת את הקובץ TXT תשמרי אותו דרך SAVE AS ולא SAVE רגיל ושם תיקראי לו איך שאת רוצה (או אפילו תחליפי את הקודם), רק שימי לב שמתחת לשם של הקובץ יש שדה שנקרה SAVE AS TYPE שצריך להיות בו TXT ומתחתיו עוד שדה שקוראים לו ENCODING, שם תחליפי ל- UNICODE או UTF-8 (לפחות אחד מהשניים יעבוד אבל עדיין עלולה להיות לך בעיה של עברית הפוכה, שזאת בעיה ידועה בפלאש שאני לא אכנס אליה) אשמח לדעת אם עזרתי או לא, אפילו בפרטי...

dgalia

New member
זו ממש הצלה בדקה ה90 תודה תודה תודה

זה כל כך פשוט זה עבד!!! תודה

למעלה