עזרה ב DATAGRID דחוף !!!!

jonjon1

New member
עזרה ב DATAGRID דחוף !!!!

שלום אני עובד עם DATAGRID שמקושר לADO DATA CONTROL והכל מוצג לי בטבלה כמו שצריך בעיה 1: --------- הבעיה שיש לי היא כאשר אני רוצה למיין את הטבלה לפי רשומה שונה ניסיתי עם SQL ואז DATAGRID.REFRESH וגם זה לא עזר מה לעשות? בעיה 2: -------- אני לא יודע איך לבצע ADD EDIT ו DELETE לרשומות שיש לי והאם ניתן לעשות זאת בטבלה עצמה? בעיה 3: (ואחרונה :) ) -------- הצלחתי להכניס לרשומות רק שורה אחת של נתונים כל פעם איך ניתן להכניס יותר משורה לכל רשומה ? ואיך ניתן ללחוץ על ENTER בלי שזה יקפוץ? איך מכניסים כמה שורות לאותה רשומה? תודה מראש יוני

dany1112

New member
דוגמה ADO

בעיה 1: אם הגדרת SQL כיאות זה חייב לעבוד מנסיון בעייה 2: הוספה רשומה לטבלה: הוספה לטבלה שיש בה רשומות: adodc1.recordset.filed()=u adodc1.updete הוספה לטבלה חדשה: adodc1.recordset.addnew adodc1.recordset.fileds() adodc1.update הוספה למ``ס שדות באותה רשומה לדוגמא: אזין לכל שדה את הערך של I אדיר את I כמ``ס השדות: for i=0 to 10 adodc1.recordset.fileds(2)=i next i adodc1.recordset.update

jonjon1

New member
תודה דני אבל האם תוכל לעזור לי בשאר ???

דני אני מודה לך על העזרה בעדכון והוספה אך האם תוכל אתה או מישהו אחר לעזור לי בשאר הבעיות הודה לכם מאוד אני תקוע על זה כבר הרבה זמן תודה רבה יוני

למעלה