עזרה ב Devil May Cry

• פותח הנושא ME244
  • פורסם בתאריך

ME244

New member
עזרה ב Devil May Cry

קודם כל, אני חייב לפתוח בהודעה ש זה משחק פאקינג מדהים!!!!! אבל.... נתקעתי קלות, איך לעזאזל אני הורג את העכביש הענק שתוקף אותי? הוא הורג אותי מהר מאוד, מה השיטה??

elekamit

New member
שק קמח!!!

אתה פשוט צריך לקפוץ לו על הגב, ואז פשוט לתת לו מכות עם החרב שלך קומבואים טובים מאוד לאחר שאתה ועדיף להיכנס לקרב נגדו עם כוכב ירוק (לכוח), כי אתה תצטרך אותו לא משנה כמה טוב אתה. אם אתה צריך עוד עזרה תפנה אלי לאימייל.

*גלעד*

New member
אם הוא מטריד אותך...

אז אתה לא יודע מה הולך ליהיות לך בהמשך... תשמע, זה בוס שנכנסים בו בכל הכח! הוא לא יוכל לתקוף אותך אם תכה בו בכל הכח כי זה יפריע לכל המתקפות שלו! רק שים לב לא להכות אותו כשהוא מגן על עצמו כי זה יסיט לך את החרב ויפתח לו את הדרך להכניס לך חזק! כמו שקודמי אמר, תצטייד בכוכב הירוק לכל מקרה ואל תתן לו הזדמנות להתחיל לירות את כדורי האש שלו בטירוף, ואם כבר הוא מתחיל אז תתחיל לקפוץ מסביב או משהו. לגבי הטכניקה של לקפוץ לו על הגב... אני לא כל כך אהבתי את השיטה כי הוא יודע להחזיר מכות כשאתה על הגב שלו. בכל מקרה, בהצלחה!

ME244

New member
סליחה על הבורות אבל...

כוכב ירוק? מאיפה אני מביא אותו? אין לי אפשרות להסתובב כרגע, יש לי רק את הגשר השבור ומתחת למים עם הגולגלות

Tenchi

New member
הם השתגעו לגמרי.

תסלחו לי, אבל קניתי את DEVIL MAY CRY וזה משחק אדיר, אבל לפי דעתי הוא פשוט קשה מדי. אם אתה רוצה לשחק כמו בן אדם ב NORMAL, אז המשימה אחרי העכביש, בה יש לך *גם* את העכביש שרודף אחריך, *גם* אם הפנתר השחור ו*גם* את האביר השחור, פשוט בלתי אפשרית. אני יושב על זה יומיים ולא מצליח לעבור את האביר השחור. לשחק ב EASY זה לא חוכמה, כי הם הגזימו לצד השני - יש לך פי אלף יותר כוח וקסם, הכל אוטומטי וחצי מהבוסים ירדו, חוץ מזה שהם קלים מאוד. לא יכלו לעשות משהו באמצע? את הפנתר השחור אני הורג בצ´יק, אבל יש למישהו טקטיקה נגד האביר השחור? אני מצליח לפגוע בו והגעתי איתו לקומה השלישית, אבל מכה אחת שלו מורידה המון. משחק קשה מאוד. אלון =(^.^)=

*גלעד*

New member
אני יודע ...

אין לך מושג כמה פעמים ניסיתי את זה. קודם כל, עם העכביש אתה מסתדר אני מניח, והפנתר השחור הזה די מלחיץ, אבל ברגע שעולים על השיטה איתו הוא קל נורא, ואפשר לעבור אותו בלי שירד לך בכלל כוח. בכל מקרה, לאביר השחור המנייאק הזה תדאג להצטייד בכוכב הירוק, וותדאג שמד השטניות שלך יהיה מלא לפני הקרב. תכנס באימ אימא שלו, כמו עם העכביש, אל תתן לו מקום להגיב בכלל (או לירות את כדורי האנרגייה המרגיזים להפליא שלו). פשוט תתן לו המון המון מכות חרב, במיוחד במצב של שטן, ותנצל את המצב הזה למקסימום מכות. אל תרביץ לו כשהוא מגן על עצמו ותנסה להתרגל לדעת מתי הוא מוריד את ההגנה ומניף את היד שלו. זה הזמן להכניס לו איזה 3-4 מכות ואז תנסה להמשיך עד שתראה שהוא מגן. זה חשוב מאוד שתפסיק להכות בזמן שהוא מגן כי החרב שלך תעוף לצד והוא יוכל לפגוע בך. אם תתזמן את זה טוב ביחד עם שימוש נבון בזמן שטן אתה תקרע אותו. שים לב שכשאתה במצב שטן הוא לא יכול להעיף אותך לצד עם ההגנה שלו, אז במצב הזה פשוט תכה בו ללא רחמים גם כשהוא מגן.

Tenchi

New member
כרגע הבנתי משהו לגבי DMC...

...השלבים הראשונים הם כנראה "מבחן קבלה" למשחק... כי את השלב השלישי לקח לי שבוע לעבור, ואחרי שסוף סוף עברתי אותו (האביר השחור הזה קשה!!!) שאר השלבים עד משימה 15 (זאת שאני נמצא בה עכשיו, ואולי גם היא קלה, עדיין לא שיחקתי בה) די קלים. מה זה "קלים"? לא ממש קלים, אבל בטח לא *בלתי אפשריים* כמו שלב שלוש. הייתי בטוח שאחרי שלב שלוש יהיו משימות יותר קשות, אבל דווקא הן לא קשות במיוחד (במיוחד בזכות העובדה שאתה משתפר ומתעצם מבחינת כח - ברגע שאתה מוצא את מטול הרימונים הכל נהיה פשוט...). אז למי שעוד קצת תקוע, אל תוותרו ובשום פנים ואופן אל תשחחקו ב EASY MODE! כל האתגר נעלם! תמשיכו ותשחקו כי המשחק הזה פשוט מהממם, והגרפיקה שלו הולכת ונהיית יותר טובה (השלב עם הערפל ביער - מדהים). אלון =(^.^)=

למעלה