עזרה ב MGS 1

dna61

New member
עזרה ב MGS 1

מה עושים עם פסיכומנטיס משהו יכול לתת לי טיפ כי אני לא מצליח להרוג אותו בנוסף קורה דבר מוזר בתחילת הקרב איתו מופיע לי מסך שחור אם כתובת HIDEO בצד שמאל למעלה לכמה שניות נעלמת ואני חוזר לשלב. משהו יכול לתת לי פתרון או לינק לפתרון.

Tenchi

New member
הפתרון מעניין.

...אתה צריך לבהשתמש בג´ויסטיק השני (אם אין לך שני ג´ויסטיקים תוציא את הראשון ותחבר אותו לכניסה של השני בפלייסטשן). ככה הוא לא יוכל לצפות את הצעדים שלך ואתה תוכל לנצח. אלון =(^.^)=

Chosen_0ne

New member
ולא צ´ית:

hideo זה חלק מימשחק, אז על תידג, זה רק הומור של MGS. כדי לנצח תשכב תמיד על הריצפה, וכאשר דברים מפסיקים לעוף תקום ותירה בו ומייד תשכב שוב. זה יכך בהתחלה המון זמן, אבל אם אתה לא רוצה ללכת בדרך של TENCHI... ועוד כאשר אתה עושה "מבת ראשון" פה אתה לא תראה דרך עייניים של SNAKE... זה גם עוזר הרבה. על תהרוס משחק זה בצ´ית. משחק ביימת שווה לעבור בלי צ´ית. כמו כן בNET יש המון WALKTHROUGH (זה כך כותבים?) אז לא יהיה לך בעייה למצוא אחד.

Tenchi

New member
זה לא צ´יט.

ככה התכוונו היוצרים של המשחק שתעבור אותו. סנייק אומר: "הוא כל הזמן צופה את המהלכים שלי" ואז אתה אמור לעבור לג´ויסטיק השני כדי לנצח אותו. בדיוק כמו שאת התדר של הבחורה (מצטער, שכחתי את שמה, שיחקתי במשחק הזה לפני הרבה שנים) אתה מוצא על העטיפה של המשחק. זה צ´יט? לא, זה חלק מהמשחק. אלון =(^.^)=

dna61

New member
תודה חברה עברתי אותו בקלות

אגב יש לכם אתרים על מוד צ´יפים

למעלה