עזרה ב-POWER POINT

harry44

New member
עזרה ב-POWER POINT

אלכס שלום,אני עובד ב-WINDOWS 98 עם OFFICE 97.קיבלתי הצגת שקפים בדאר אלקטרוני שהוכנה ב-OFFICE 2000.היות ולא ידעתי, ניסיתי לפתוח את ההצגה וקיבלתי הודעה שהתוכנה ביצעה פעילות בלתי חוקית ויש לסגור אותה.הבעיה היא שלכל המצגות שלי ב-PPT נגרם איזה נזק בכך שאני מקבל אותם עם סימנים מוזרים בפתיחה ומיד אותה הודעת פעילות בלתי חוקית. ניסיתי להתקין מחדש את ה-POWER POINT וזה לא עזר. אני מניח שהפגיעה היא במערכת הגופניםת בגלל שניסיתי לכתוב מצגת חדשה וברגע שהשתמשתי בגופן ``מרים`` הכל השתבש.לאומת זאת בגופנים אחרים (TIMES ROMAN בעברית למשל)הצלחתי לכתוב. היות והיו לי גיבויים בדיסקטים, העברתי אותם לחבר שיש לו OFFICE 2000 והכל עבד. הוא שינה את הגופן ל-TIMES ROMAN ושמר כ-OFFICE 97 אבל אני עדין לא הצלחתי לפתוח.אני די עבוד ואודה לכל מי שיש לו רעיון טוב איך לצאת מהבעיה. אחרת הדבר האחרון שחשבתי עליו זה לפרמט את הדיסק הקשיח ולעלות את WINDOWS ו- OFFICE מחדש. אני עדין מקווה שתעזרו לי ליפני שאני מגיע לצעד דרסטי כזה. תודה מראש.

alexsam

New member
אז ככה...

צריך להכנס ל START אחרי זה SETTINGS אחרי זה FOLDER OPTOINS עכשיו לעבור ל FILE TYPE עכשיו צריך לסמן שהEXTENSIONS שלה PPT וללחוץ DELETE. עכשיו בפעם הבאה שאתה רוצה לפתוח קובץ עם סיומת PPT יפתח תפריט ואז מהתפריט תבחר את התוכנה שאיתה אתה רוצה לפתוח את הקובץ עם סיומת PPT. אם זה לא יעבוד תעדכן אותי בבקשה. אלכס.

harry44

New member
עדין לא

אלכס, תודה על התגובה המהירהץ אחרי שביטלתי את הסיומת PPT וניסיתי לפתוח קובץ עם PPT לא קיבלתי תפרית לבחירת תוכנה, אלא ישר הודעה בנוסח:THE PROGRAM ASSOCIATED WITH THE SELECTED TEMPLATE CANNOT BE STARTED OR THE PROGRAM CANNOT USE THE SELECTED TEMPLATE. מה דעתך? אני מקווה שיש לך רעיון טוב נוסף. שוב תודה, הרי

alexsam

New member
ומה קורה כשאתה ...

ומה קורה כשאתה מנסה לפתוח קבצים אחרים אם סיומת PPT?

harry44

New member
PPT

ניסיתי אומנם שוב עם קובץ PPT אחר וקבלתי את תפריט התוכנות לבחירת הפתיחה. בחרתי ב-POWER POINT וזה נפתח יופי. הבעיה היא שביתר הקבצים שנפגעו לפני זה נשארה אותה בעיה כמו קודם ואני מקבל עדין בפתיחתם את הודעת הסגירה עקב טעוט חמורה. ``מקרה קשה, אבל מעניין.... הרי

alexsam

New member
שאלה ותשובה.

האם ליתר הקבצים שנפגעו יש את אותה סיומת? ואם הם נוצרו באותה תוכנה (אותה גרסה של תוכנה או שנוצרו בגרסאות שונות של התוכנה). אם אלה הם הקבצים שנוצרו בPP2000 אז הם בטוח יפתחו בעזרת PP97 גם אם תשנה את הפונטים כי יש לשתי התוכנות קידוד פנימי שונה.

למעלה