delta force 2 דחוף צריך סיריאל של דלטה פורס 2 בבקשב במייל bis1@bezeqint.net
M manchester72 New member 3/10/01 #1 delta force 2 דחוף צריך סיריאל של דלטה פורס 2 בבקשב במייל [email protected]
א אני מוגבלת!!! New member 3/10/01 #2 עזרה ב technomage ביער הפיות בעיר הפיות לא מצליחה לתפוס דבורים. הצילו!!!
א אני מוגבלת!!! New member 3/10/01 #3 הההההצצצצצציייייללללללללווווווו!!!! בבקשה תעזרו לי בTECHNOMAGE בעיר הפיות הגדולה אני לא מצליחה לתפוס ןכל המשך המשחק תלוי ב שלהם
הההההצצצצצציייייללללללללווווווו!!!! בבקשה תעזרו לי בTECHNOMAGE בעיר הפיות הגדולה אני לא מצליחה לתפוס ןכל המשך המשחק תלוי ב שלהם
א אני מוגבלת!!! New member 3/10/01 #4 ../images/Emo101.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif תקראו את ההודעות שלי למעלה
א אני מוגבלת!!! New member 3/10/01 #6 זה משחק די לילדים אבל אנימציה וגרפיקה מדליקות זה משחק הרפתקאות ופעולה עם עלילה יפה ואי אפשר להפסיק לשחק אחרי שמתחילים. נשמע קצת כמו כתבה בעיתון אבל ככה זה באמת. עם מישהו קרא את רומח הדרקון הגיבור קצת דומה לתניס חצי-עלף.
זה משחק די לילדים אבל אנימציה וגרפיקה מדליקות זה משחק הרפתקאות ופעולה עם עלילה יפה ואי אפשר להפסיק לשחק אחרי שמתחילים. נשמע קצת כמו כתבה בעיתון אבל ככה זה באמת. עם מישהו קרא את רומח הדרקון הגיבור קצת דומה לתניס חצי-עלף.
א אני מוגבלת!!! New member 3/10/01 #8 אתה צודק אני באמת ילדה חסרת חיים משועממת אבל ................... אז מה?