עזרה בjak and daxter

s h a n t i

New member
עזרה בjak and daxter

היי כולם! אתם יכולים לעזור לי במשחק הפצצתי JAK AND DAXTER? איך תפסתם את המוזה של הפסל במיסטי איילנד? איך תופסים את הFLYING LURKERS ליד הROCK VILLAGE (איפה שרוכבים על הזומר)? תודה רבה!!! רינה

*גלעד*

New member
עזרה

לתפיסת המוזה: פשוט תרוץ תרוץ תרוץ. אם תצליח לרוץ אחריה מהר מספיק עם סיבובים מספיק חדים וקפיצות מספיק קצרות תתפוס אותה. נראה קשה? תתמודד! ה-Flying lurkers: קלי קלות! פשוט תרכב אליהם ותפגע בדיוק בהם (תזהר משתי הפצצות שתלויות משני הצדדים של הרוכבים). בהצלחה.

s h a n t i

New member
../images/Emo51.gif

בקשר לFLYING LURKERS : התכוונתי לאלה שגנבו לBLUE SAGE את הPOWER CELL אלה שצריך לתפוס בBASIN ליד הכפר שמגיעים אליו אחרי הFIRE CANYON ניסיתי לתפוס את המוזה אבל זה פשוט קשה כי יש הרבה מפלצות וצוקים תלולים יש לך עוד טיפים? בכל מקרה... תודה על העזרה רינה

*גלעד*

New member
מצטער שלא עניתי עד עכשיו:

אתה המוזה פשוט תופסים. הלוואי והייתה לי עצה יותר טובה. פשוט תעקבי אחריה בדיוק לאן שהיא רצה ועם הזמן המרחק אליה נעשה קצר יותר. אני תפסתי אותה על גשר. זה פשוט עניין של סבלנות ועקשנות. לגבי ה-Flying lurkers, חשבתי שאת מדברת על אותם אלה שב-Misty Island יחד עם המוזה. אלה שאת מדברת עליהם זה בדיוק אותו עקרון כמו המוזה, רק יותר קשה (מצטער). צריך לא רק לרדוף אחריהם עם הזומר המעצבן הזה, אלא ממש לנסות לעבוד עליהם ולבוא מהצד השני כדי לתפוס אותם לא מוכנים (שיחקת פעם תופסת?) והכל במהירות גבוהה, בלי ליפול לכל מני חורים. רק תפגעי בהם והם נופלים. בשלב הזה יש הרבה שימוש ביכולת הקפיצה של הזומר (R1 או R2, אני לא זוכר), אז אל תשכחי להשתמש בה. כמובן שאם כל עניין התופסת הזו לא לרוחך, אלו בסך הכל שני Power Cells, תוכלי להשיג את מה שאת צריכה בדרכים אחרות. מקווה שעזרתי.

למעלה