עזרה- גורה....

בווו1

New member
עזרה- גורה....

יש לי גורה כבר שבועיים וחצי והיא בת חודשיים וחצי אני שמה אותה בחדר מקלחת בלילה עם עיתונים שתוכל לעשות שם את הצרכים ואני מוציאה אותה פעם אחרונה ב12 וחצי בלילה בד"רכ, אבל ב4 בבוקר היא כבר מתחילה לבכות ומעירה את כל הבית ואז צריך להוציא אותה שוב זה ימשיך ככה תמיד? מתי היא צריכה ללמוד שלא עושים את הצרכים בבית ולהפסיק לבכות?

Sweet Fantasy

New member
היא תינוקת!

היית משאירה תינוקת לבד בחדר ? תינוקות קמים לאכול כל כמה שעות - אז קמים להאכיל אותם (דוג') גורים יש להוציא כל שעתיים לפחות לצרכים - אם אין באפשרותכם - תתמודדו. היא לא צריכה להיות סגורה לבד בחדר האמבטיה בלילה ואין פלא שהיא בוכה ומעירה אתכם. לשים עיתונים זה יפה בהתחלה אבל זה צריך להיות אתכם לא בחדר האמבטיה. עד שלא תוציאו אותה כל כמה שעות (ומיד כשהיא מתעוררת) ספק אם היא תלמד לעשות לבד. כמו כן רצוי שתהיו לידה כשהיא צריכה לעשות ככה תבינו את שפת הגוף שלה ותדעו מתי היא צריכה לצאת - לאט לאט היא תלמד להתאפק ולבקש ואם היא תמשיך להיות באמבטיה זה לא יקרה.

בווו1

New member
אה?

אבל בפורום כלבים אמרו לי להשים אותה באמבטיה עם עיתונים!! אז גם זה לא טוב?!~!?

Sweet Fantasy

New member
אני לא יודעת אם אמרו אז אמרו

אני אישית לא הייתי שמה. נשמע לי קר ואכזרי. כל הכלבים שיש לי ישנו בבית והייתה פינה עם עיתונים לאט לאט הם נגמלו יש כאלו שיש להם כל מיני שיטות (כלוב טיסה וכאלה) אני לא השתמשתי

למעלה