עזרה דחווווף!

עזרה דחווווף!

שלום, קוראים לי רוני, ויש לי שתי טלפונים של שחקנים מהמורדים . אני רוצה לראיין אותם אז הכינותי לי מראש כמה שאלות : שלום קמילה מה שלומך? מה תעשישתצלמו את העונה הבאה של המורדים? איך את מבלה בזמנך הפנוי? מה גורם לך להיות מאושרת? מה מעצבן אותך? את ואחותך מלינה רבות לפעמים כמו כל אח ואחות? מה הדבר הכי מטורף שמעריץ שלך עשה? את עושה דברים משוגעים בשביל אהבה? איך את מסתדרת עם כל המצב הכלכלי שבארגנטינה,? זה משפיע גם על המשפחה שלך? הרגע סיימת את הבית ספר, מה את חושבת שתעשי בהמשך חייך? תמשיכי לעסוק במשחק? את חושבת להוציא דיסק? מה החלום שלך? את מתגעגעת לתקופה של קטנטנות? איך בחרו אותך לאודישנים של קטנטנות? מה המוטו שלך לחיים? מה המסר שלך לילדי ישראל שמחכים לבואך הבא?

Hurakano

New member
דחוף.... מי הולך למות ? ../images/Emo13.gif

*Hola Camila cómo andás ? *Cuándo vas a grabar los nuevos capítulos de Rebelde Way ? *Qué hacés en tu tiempo libre ? *Qúe te hace feliz ? *Qué te hace enojar ? *Vos y tu hermana Melina se pelean a veces como todos los hermanos y las hermanas ? *Qué fue la cosa más loca que hizo un fan tuyo ? *Hacés cosas locas por el amor ? *Cómo te arreglás con la situación económica complicada de tu país ? *La situación influye tu familia ? *Acabás de terminar el colegio, qué planeás hacer en tu vida ? seguirás actuar ? *Pensás en cantar y grabar discos ? *Cuál es tu sueño ? *Extrañas a Chiquititas ? *איך בחרו אותה... לאודישנים... הייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי עם המילה אודישן.... *Cuál es tu dicho favorito ? *Qué te gustaría decir a los chicos de Israel que están esperando a tu visita ?​
זהו... אני רק מקווה שמישהו יעזור עם השאלה על האודישנים.. מקווה שעזרתי

Lvt

New member
אודישן !!!

התרגום : AUDITION באנגלית ו: AUDICION בספרדית אבל לדעתי אומרים גם שם אודישן.

למעלה