עזרה דחווופפפפהה!!

עזרה דחווופפפפהה!!

היי.. ההורים שלי התגרשו לפני כשנה וסיפרתי לכל החברות שלי חוץ מאחת, כי אני לא הכי בוטחת בה. ומאז שההורים שלי התגרשו אבא שלי מצא חברה, ומאחר שהיא עברה לגור איתנו וחברותיי באות אליי הרבה, אמרתי לחברה הזאת שזאת בת דודה שלי ולא חברה של אבא שלי. היא האמינה, כמובן שאי אפשר להסתיר את זה שנה, אז כמה פעמים היו פה ושם מצבים שלא היה לי מה להגיד אבל בסוף תמיד הסתדרתי. ועכשיו, אבא שלי וחברה שלו הלכו הביתה וחברה שלי ראתה אותם והם עוד הלכו בחיבוק! ומחר אני אמורה להפגש איתה ומה אני אגיד לה!?!?! בבקשה תעזרו לי!!

moonie1

New member
אני לא מבינה את השורש של הבעיה

במה את צריכה לבטוח באותה החברה?... אם היית גונבת אז היית צריכה להתבייש. אם היית משקרת היית צריכה להתבייש- לא אם ההורים שלך גרושים. אין בזה בעיה, זה נפוץ ומקובל. לא עשית שום דבר רע שאת צריכה להסתיר את זה.

קוצה1

New member
את האמת..

למה מהתחלה לשקר בדבר שבסופו של דבר יתגלה?.. זה לא שלא תיפגשי איתה יותר אף פעם.. היא באה אלייך גרה לידך רואה את אבא שלך בשכונה או איפה שזה לא יהיה.. אי אפשר להסתיר כזה דבר כשאבא שלך הולך ברחוב עם חברה שלו.. תגידי לה שזה היה עוד ההתחלה של הגירושים ולא הרגשת נוח לספר את זה שלאבא שלך יש חברה או מה שזה לא יהיה ובגלל זה אמרת לה שזאת בת דודה שלך.. אני מתארת לעצמי שהיא תבין ולא תכעס וגם אם היא תכעס אז אחרי כמה ימים זה יעבור לה.. בסך הכל מדובר על החיים האישיים שלך ואת לא חייבת לתת הסברים לכל אחד.. תגידי לה סליחה ששיקרת לה כי בכל זאת זה לא נעים וזהו..

varui

New member
חברה

שמעי אני לא יכול להבין למה את מסתירה ממנה את שהורים שלך הם גרושים זה ממש לא בושה את לא עשית משהו רע או משהו לא חוקי אני הייתי מציעה לך לספר לה את האמת כמו את אמרת רוב חברות שלך יודעות אולי אחד חברות שלה יכולה להגיד לה את זה בטעות

הדסו^ש

New member
נראה לי שעשית מהעניין דרמה גדולה מדי

תגידי לה שזו החברה של אבא שלך וזהו, מה הבעיה עם זה?

מה????

אם היא חברה אמיתית את צריכה לבטוח בה. קדימה אל תעשי את הטעות שלי תספרי ותהיי הכי כנה שאפשר אין לך במה להתבייש.

למעלה